Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам Фетел ќе биде сменет во скоро време. Ама и ова плачково нека не галами одма да бара правда од ФИА, друга опција не постоеше.

Се надевам Фетел ќе биде сменет во скоро време. Ама и ова плачково нека не галами одма да бара правда од ФИА, друга опција не постоеше.
Кој и да е ќе реагира исто, мноооогу сте необјективни, многу

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Кој и да е ќе реагира исто, мноооогу сте необјективни, многу

Објективен сум. Не сум фан на Ферари, ама ужасно ми смета карактерот на Хамилтон, ако не води на трката секогаш плаче. Возачките способности никој не му ги оспорува, ама е возач што или го сакаш или го мрзиш. Јас сум кај второво.

Срање. За Хамилтон сум али не требаше казна за ова.

Објективен сум. Не сум фан на Ферари, ама ужасно ми смета карактерот на Хамилтон, ако не води на трката секогаш плаче. Возачките способности никој не му ги оспорува, ама е возач што или го сакаш или го мрзиш. Јас сум кај второво.
Брат во случајов 100% е во право Хамилтон, еве и 5 секунди казна го кажува тоа.
Карактерот му е таков каков што му е ама не значи дека секогаш треба да се плука

Брат во случајов 100% е во право Хамилтон, еве и 5 секунди казна го кажува тоа.
Карактерот му е таков каков што му е ама не значи дека секогаш треба да се плука

Тргни го Хамилтон. Сакаш да кажеш дека одлуката на стјуардите е исправна? Дека ова заслужи 5 секунди?

Тргни го Хамилтон. Сакаш да кажеш дека одлуката на стјуардите е исправна? Дека ова заслужи 5 секунди?
Сигурно не мораше да бега на десна страна, знаејќи дека Хамилтон на излез од кривина мора да биде десно, нека не глуми лудила Фетел дека не го видел

Сигурно не мораше да бега на десна страна, знаејќи дека Хамилтон на излез од кривина мора да биде десно, нека не глуми лудила Фетел дека не го видел

Епа еве Фетел самиот на тимско радио штотуку изјави дека го видел, и немал кај да оди.Што е и реално. Патеката е толку тесна што немаше каде освен да застане во место, а при брзината не верувам дека тоа ќе беше во тревата, туку ќе застанеше на сред патека што пак ќе беше истиот исход.

Епа еве Фетел самиот на тимско радио штотуку изјави дека го видел, и немал кај да оди.Што е и реално. Патеката е толку тесна што немаше каде освен да застане во место, а при брзината не верувам дека тоа ќе беше во тревата, туку ќе застанеше на сред патека што пак ќе беше истиот исход.
Незнам искрено, ја мислам дека свесно отиде Фетел скрос десно за да го затвори, ама еве нека го помине Хамилтон па да нема плачки

Хаха знаеме дека си објективен

До кога ќе се мести во корист на Хамилтон?
До кога????

Браво за Фетел што не се појави пред камери да даде интервју.

До кога ќе се мести во корист на Хамилтон?
До кога????

Браво за Фетел што не се појави пред камери да даде интервју.
Како бе браво? Ништо спортски нема во ова што го направи. Иако е во право и со право е револтиран сепак е спортист и вакво однесување не е дозволено.

Никогаш во живот не сум се согласил со факинг Табаковски и најлош коментатор е, ама скроз беше во право за казната. Ако до толку беше вината кај Фетел имаше опција за други казни, а не да се уништи цела трка и да му се загорзи дури и второто место.

Ауууу што направи! :D

И се разбира, ШТАМА! SILENCE!

види го фетел бродолом му се задеси, излезе ги смени тие прво и второ место шо означуваат пред болидите :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom