Izvini vaka so ke te prasam so ke dobies ako si gi zemis dokumentite? Ke podajs nanovo so istite? demek ke gi naprajme budali tamo dajmigo natigo i pak ke podajme nanovo, cekas za potpis 6-7 meseci sea togas ke cekas 3 god novi za potpis so ova tempo momentalno.Me interesira dali moze da si gi zemam dokumentite...oti od cekanje nema fajde? Cisto da gi proveram dali se u toa glupo ministerstvo fala odnapred.
Drugarce, ti si megju prvite sto ke dobijat potpis, samo da se resi da prodolzi da potpisuva Jotova Proslata nedela nesto apstinirase od potpisuvanje.Od September 2018 sum na polozitelno i uste cekam ukaz, ama nema
Јас ќе ѝ одам на таа Јотова, уште малку фали да ми се прелее чашата.Drugarce, ti si megju prvite sto ke dobijat potpis, samo da se resi da prodolzi da potpisuva Jotova Proslata nedela nesto apstinirase od potpisuvanje.
Mozes da odis vo Sofija na ,,Slavjanska'' 1 tamu ti e ministerstvoto za pravda od pon do petok primaat sekoj den od 14:00 do 16:00...treba da potpolnis nekolku molbi brzo ide toa samo sto ke imas nekolku razgovori so specijani agenti ke probaat da te predomislat .....mozno e i drzavjanstvo po itna postapka da ti ponudat i nadohnada za cekanjeto do sega ... ti sekako bidi vnimatelen i odbij ja ponudata i zemi si gi dokumentite ne im gi ostavaj po nikoja cena...Me interesira dali moze da si gi zemam dokumentite...oti od cekanje nema fajde? Cisto da gi proveram dali se u toa glupo ministerstvo fala odnapred.
I STO KJE I NAPRAVIS ???? KJE SE ISPLASII... I KJE TI POTPISE ??? AH BE DECKOO DECKOO .. .Јас ќе ѝ одам на таа Јотова, уште малку фали да ми се прелее чашата.
Ова најодговорно го тврдам без грам драматизација.
i jas sum 2014 a od Sep/Okt 2018 chekam ukaz od ViceНема значение годината, важното е според усвоената логика од тоа од кога си на положително...
Иначе и јас сум 2014...
Нема шансиJas sum od februari 2019 na polozitelno, vie so povekje go sledite rabotitite kako odat, so vikate po vase mislenje ke bidne li do septemvri 2019?
Koga bese na intervju,jas od 2013 i isto 24 meseci na proverka24 месеци проверка од вицепрезидента
13 јануари 2016Koga bese na intervju,jas od 2013 i isto 24 meseci na proverka