Koj broj? Imas sliku??IZLEZEEEEEEEE NOV UKAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Ne, nemoze.Zdravo dali neko mozi da mi kazi dali mozi mesto preveden zaveren izvod mozi internacionalen pozz
Јас проверив од 6000/2017 до 12000/2017, нов указ нема. Ги нема дури ни статусите од последниот указ 57, ама има уште што си стојат со указ 56.IZLEZEEEEEEEE NOV UKAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
На дечково му е досадно у живот, се зеза сигурно не му е прв пат да се глупира, игнорирај го. Нема нов указ.Јас проверив од 6000/2017 до 12000/2017, нов указ нема. Ги нема дури ни статусите од последниот указ 57, ама има уште што си стојат со указ 56.
За жал софтверот ми е сѐ уште во изработка, и не ги чувам податоците кои беа преписките од указ 57, за да кажам каква е промената кај нив, ама веројатно е дека им се сменало во "Указот ви е пратен во конзулската служба ХХХХХХ..." или како и да беше. За оние кои не се во тек, следен указ што очекуваме е со број 58.
Како ги проверувате броевите? Дали имате поставено програма која ги проверува сите комбинации на броеви на веб-страницата?Јас проверив од 6000/2017 до 12000/2017, нов указ нема. Ги нема дури ни статусите од последниот указ 57, ама има уште што си стојат со указ 56.
За жал софтверот ми е сѐ уште во изработка, и не ги чувам податоците кои беа преписките од указ 57, за да кажам каква е промената кај нив, ама веројатно е дека им се сменало во "Указот ви е пратен во конзулската служба ХХХХХХ..." или како и да беше. За оние кои не се во тек, следен указ што очекуваме е со број 58.
Да, моментално изработувам таква програма, во скоро време би требало да ја поставам онлајн. Ќе бидете информирани кога ќе се случи тоа.Дали имате поставено програма која ги проверува сите комбинации на броеви на веб-страницата?
Јас колку што памтам указ бр 56 беше последен. Вистина ли имаше указ 57 или?Точно. Плус, како што кажа @palekrstic, тие 7 се само во опсегот што сум го одбрал: 7812/2017-9500/2017, надвор од него има и други што ги има во указ 56. А за тие преку Софија не можам да имам податоци, бидејќи за нив е потребен пин.
Моја збунка од премореност, 56 беше последниот указ.Јас колку што памтам указ бр 56 беше последен. Вистина ли имаше указ 57 или?
Значи по стотти пат, не треба на интевју повторно носење во Мин. за Правда на истите документи - изводи/умреници/потврди врз основа на кои е добиено Удостоверението од ДАБЧ затоа што тоа се прави по службена должост во процедурата на Задолжително с'гласуване веќе неколку години.
Тотално погрешно толкување на законот и оправдување за откази и дополнителни проверки од страна на посредници.
Прегледај го приврзокот 210043
И уште на не знам колку места е напишано.
Зошто не ми одговараш Brunhilda?Ок, Brunhilda, гледам се вреѓате по малку со другиве членови. Ајде јас да ја смирам малку топкава. Ценам секое мислење па и твоето. Но, да те прашам за мислењето твое кое никако да го одговориш. Што ќе кажеш за тие луѓе (илјадници) кој добија,добиваат (познавам лично луѓе кој добиа пасоши овие месеци изминати) со само потврда од здружението од Струмица и изводи поврзани до дедо/прадедо пред 1918год. Познавам такви кој ги одбиле што оваа година 2018 не однесоа потврда и изводи во правосудие туку само во ДАБЧ како што беше порано, ги одбија некој да, некој не. Но, тие што однеле И во правосудие по втор пат си добија пасоши, овакви случки имаше и минатата недела, и минатиот месец и низ цела 2019 год и крајот на 2018год. Што ќе кажеш за овие случаи? Имаш мислење?, те молам, кога би одговарал/а биди концизен и детален во одговорот, не политички, и пошто не сум од тие што се кара со тебе и вреѓа, нормално... не се карај со мене и не навредувај . позз
https://www.mvr.bg/електронни-услуги/електронни-услуги-и-справки/справка-за-валидност-на-б'лгарски-лични-документиzdravo dali nekoj znae nekoe strana kade moze da se proveri pasos ili licna karta bugarska dali e validna