- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 2.641
- Поени од реакции
- 1.240
Да не дојде до забуна, во 16:15 часот тргаат од Германија, а во Скопје стигнуваат во 18:45 часот.
Грешка си . Слетува во 16:15
AZI 981 COLOGNE ASTRA AIRLINES 16:15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не дојде до забуна, во 16:15 часот тргаат од Германија, а во Скопје стигнуваат во 18:45 часот.
Денес еПа нели утре е пречекот на плоштад или грешка сум?
Не, во 16:15 слетува.
На skp arrivals кај време на пристигање стои 16:15 а не дека ќе стигнат во 18:45. Каде го виде тоа?Да не дојде до забуна, во 16:15 часот тргаат од Германија, а во Скопје стигнуваат во 18:45 часот.
Сега на Канал 77 кажаа дека од прва рака им е информацијата.
Од колку саат ?Денес е
На skp arrivals кај време на пристигање стои 16:15 а не дека ќе стигнат во 18:45. Каде го виде тоа?
На skp arrivals кај време на пристигање стои 16:15 а не дека ќе стигнат во 18:45. Каде го виде тоа?
Ок, ако сум згрешил и сум те помешал со Северџани и ако не си еден од нив тогаш ти се извинувам.
Иди легни си патриотче.
Нит ме знаеш, нит ме познаваш, ме цитираш па уште кажуваш дека сум јадел гомна за Самсоненко.![]()
што му се извинуваш ? штом ти се обрати со "Иди легни си патриотче", се знае колку е сатот, со кого имаш работа,тури му курот.Ок, ако сум згрешил и сум те помешал со Северџани и ако не си еден од нив тогаш ти се извинувам.