mene na vakvo posrednikot mi gi pobara istite dokumenti... sto gi podadov prv pat.i plus mi dade potvrda..cekav nesto povece od godina dena i od kraj na Januari 2019 god cekam podpis.Deneska go dobiv ovaj status, nekoj da kaze sto znaci so da dostavam.
Честито. Кое бројче си? Барем првите две... 75../2017, 76../2017.....
Честито. Кое бројче си? Барем првите две... 75../2017, 76../2017.....[/НЕ ГИ КАЖА ПРВИТЕ ДВЕ БРОЈЧИНА
Ти одговорив во порака, да не ја трупаме темава.Zdavo na site.
Me interesira kako odi postapkata za vadenje na bg pasosh?
Imam bg krshtenica od baba mi.
Kolku vreme se ceka odprilika, kolku pari koshta itn?
Isto bi ve zamolila dali imate da mi preporacate posrednici od doverba i koja e razlikata megju odenje preku posrednik ili ambasada?
Fala vi mnogu
drugar 78**/2016Честито. Кое бројче си? Барем првите две... 75../2017, 76../2017.....
Koga ke pominat site sto se na polozitelno so datum pred nivМоже ли една инфо тие што се на положително од март или феб 2019 кога се претпоставува да стигнат до евентуален потпис. ?
Добро АристотелKoga ke pominat site sto se na polozitelno so datum pred niv
Abe ne se luti ama ovde se e nagagjanje. I jas sum mart 2019 polozitelno. Ovie kako so pisat na forumov cel maj mesec potpisuvaat samo od juni i juli 2018. Tek sega pocnuva po nekoj od avgust.Добро Аристотел
Еве одговор немора одма сарказам благодарам на инфоAbe ne se luti ama ovde se e nagagjanje. I jas sum mart 2019 polozitelno. Ovie kako so pisat na forumov cel maj mesec potpisuvaat samo od juni i juli 2018. Tek sega pocnuva po nekoj od avgust.
Taka da posto ovde site filozofiraat i izveduvaat najrazlicni ravenki za presmetki coek neznaj so da misli.
Ama ako cel maj potpisuva od juni i juli 2018 to znaci 2 meseci gi potpisuva vo eden i do mart do nas ostanvat 7 meseci so polozitelno so ke gi potpisat vo 3.5 meseci plus 1 mesec odmor to znaci za 4,5 meseci ke dojdis na red. 15 oktomvri ocekuvaj
So stori i jas matematika naprajv od rakav kako i site na forumov.
A vistinata e deka NIKOJ neznaj dali Jotova ke prodolzi vaka ke ubrza ili ke uspori
Jas sum 16xx/2016 nemam izmenadrugar 78**/2016
Математиката не ти е од ракав, туку според моменталната пракса таква каква што е, и темпото на потпишување. Може воопшто да не испадне како што велиш, бидејќи праксата и темпото ги менуваат по неколку пати годишно, ама тоа нема да значи дека математиката сега ти била "од ракав".Abe ne se luti ama ovde se e nagagjanje. I jas sum mart 2019 polozitelno. Ovie kako so pisat na forumov cel maj mesec potpisuvaat samo od juni i juli 2018. Tek sega pocnuva po nekoj od avgust.
Taka da posto ovde site filozofiraat i izveduvaat najrazlicni ravenki za presmetki coek neznaj so da misli.
Ama ako cel maj potpisuva od juni i juli 2018 to znaci 2 meseci gi potpisuva vo eden i do mart do nas ostanvat 7 meseci so polozitelno so ke gi potpisat vo 3.5 meseci plus 1 mesec odmor to znaci za 4,5 meseci ke dojdis na red. 15 oktomvri ocekuvaj
So stori i jas matematika naprajv od rakav kako i site na forumov.
A vistinata e deka NIKOJ neznaj dali Jotova ke prodolzi vaka ke ubrza ili ke uspori