M
martin64
Гостин
Па тоа е некоја динамика, знам дека и во Истанбул Турчинките не се конзервативни многу, од муслиманските земји Турција е најлиберална, можеш слободно да ебеш Турчинка, има згодни, поготово да отидеш на некое туристичко место, да речеме Измир, Бодрум, Бурса, на море кај што се иде летоска. За еден месец во Германија ќе идам и баш ќе гледам да се запознаам со некоја муслиманка либерална, тие се понашаат нормално. Во седумдесетите се случи таа муслиманска револуција која ги направи муслиманите за нигде, да се бомбардираат, жените да се покриваат и така, а пред таа муслиманска револуција во Иран 90% од девојките идете со фустан, со пуштена косаНе знам за кај нас доле во Германија Турчинките се ебат на големо.Нормално е тоа веќе работите се менуваат затоа што се се помалку конзервативни и имаат поголема слобода.И кај нас била иста приказна пред 80 години.Муслиманите сакаат да бидат со "наша" најмногу поради голотијата нешто што кај нив го нема сеуште толку за разлика па обратно или еве лично кај мене голотијата ми е веќе видена работа па затоа кога отидов ми беа интересни покриените муслиманки.Чудна работа е што оние кои се покриени муслиманки(турчинки,блиски исток) можеш полесно да дојдеш до нив односно се послободни за разлика од косоварките кои скоро ниедна не е покриена но се многу поконзервативни.Според мене има нешто симпатично и женствено кај покриените жени.