Drugar prenesuvam info od posrednik greska vo datum nemoras da krevas calam.Тој погоре што напиша дека 26 е понеделник. и се избори и не работат??? нешто не е спиен, или е-------??
Drugar prenesuvam info od posrednik greska vo datum nemoras da krevas calam.Тој погоре што напиша дека 26 е понеделник. и се избори и не работат??? нешто не е спиен, или е-------??
Reci bre Makedonija, nema grcine da te karaat,zosto si se ponizuvas samiotДа, треба таму ти пишува, да доставиш документ удостоверјавашт наличието в'зходјашт б'лгарин.
Да доставиш документ со кој ќе докажеш дека си Бугарин, е сега ако немаш потврда од бугарски клуб/здружение, однеси и приложи ја, предок роден до 1920, некаков документ издаден од Царство Бугарија или Бугарска Екзархија на територијата на денешна Северна Македонија од првата и втората светска војна. Што можеш да најдеш тоа, ако си славјанин сигурно ќе најдеш. Со среќа!
Он нема криза со идентитетот, немам ни јас. Ама изгледа ти имаш.Reci bre Makedonija, nema grcine da te karaat,zosto si se ponizuvas samiot
Jas sum Makedonec,izgleda ti neznaes koj si,pari da vi davaa grcine nemase vaka sami da se ponizuvate,sigurno ako ne go napisite toa Severna ke ve iskaraat grcine,za greota kutriteОн нема криза со идентитетот, немам ни јас. Ама изгледа ти имаш.
250 evra se vo eden den preku posrednik...Дај кажете како средувате во исти ден да земете државјаство и да се сликате ? се доплаќа ? Кажете сигурно ќе е од полза на сите да скратат едно одење во бугарија?!
Не пријателе само се шегувам ништо лошо не мислевDrugar prenesuvam info od posrednik greska vo datum nemoras da krevas calam.
pisav 1918 zatoa so taka velea na vremeto do taa godina da bile, ama ne vervam deka nekoja golema razlika e i ako se od 1919. ce dobies.Jas sum so dokumenti od dedo mi roden 1919 dobiv proishod za okolu 2 meseci ( so izvodi od nego i od majka mi go dokazuvam srodstvoto ) i ne odnesov nisto od Bugarskio klub vo Strumica iako bev 3 god skoro na dopolnitelna proverka. Od oktomvri cekam potpis
Дај прекини, оваа земја се вика Северна Македонија, сакал ти или нејќел.Jas sum Makedonec,izgleda ti neznaes koj si,pari da vi davaa grcine nemase vaka sami da se ponizuvate,sigurno ako ne go napisite toa Severna ke ve iskaraat grcine,za greota kutrite
Bugarija da ti dava 2000 evra plata i nea ke ja sakas kako Germanija gnaso edna ,da ne bese Bugarija patriotite vo mk so tebe ke go cistat podot vo mk ponizuvaat omalozuvaat iskoristat duri mozis da izdrzis ,ve naucija i bugarite sto mentalitet ste takvite kako tebe sto ostanaja vo mk zatoa vi go kocat cel proces za da ne ja sramite bg po svetot,Ne be,jas sum iden Germanec, kako i 99% od site sto baraat drzavjanstvo ovde,(normalno so isklucok na tebe) i nemoj slucajno da si se otkazal od bugarskoto drzavjanstvo za da zemis germansko,da si ostanis bugarin do grob
ahahahaaaa[DOUBLEPOST=1558826236][/DOUBLEPOST]Ajde be preterahte so taa vasa Germania Bugarija i neznam ti sto..sekoj nekoj si izvade ako moze i 10 pasose,koj se oseka oti e prav Makedonec ke si ja saka vecno...a evropski pasos te sluzi za malku ppdobri uslovi..Samo se vergate Eden po beter od druk ste
Не си свесен дека си патетичен? Ако си толкав патриот и горд "Македонец", за кој к*р вадиш бугарско државјанство? Ти си само еден лажен патриот и очајник кој останал во државичкава, претпоставувам дека си бил во ВМРО, но откако се распадна реши Бугарин да се пишеш.Mrsh bre severen,siri omraza na drugo mesto,i da, sum patriot za razlika od tebe i takvite kako tebe,koga patriotizmot stana zlo bre?Temava ne e za Bugari tuku e za bugarsko drzavjanstvo
Koj juli potocno druze, jas bev na 31juli 2017ta?[DOUBLEPOST=1558833359][/DOUBLEPOST]Lugje dali znaete do koj ukaz se potocno zosto jas bev na intervju 31vu juli 2017ta, pa ne sum siguren do koj juli potocno se stignati?Na prijatelka,ovie denovi potpisano,so potvrda,intervju juli 2017
Uste ima bez odgovor 31vi juli 2017ta intervju..Поднеси си пак, преку линија со прадедо. Оди дирекно Софија, само диколку немаш посредник би ти препорачала да одиш со некој саглам,за да не чекаш за происход година и нешто. Туку за еден месец го имаш и одма на интервју.[DOUBLEPOST=1558682347][/DOUBLEPOST]
Грешка е при копирање изгледа, ти чекаш од Ноември положително така?
Да видиме прво овие да ги расчисти сега 9,10 па после си ти 11 и 12 [DOUBLEPOST=1558682395][/DOUBLEPOST]
Незнам од кога чекаш на положително, во зависност од тоа ќе знаеме кога да очекуваш потпис.[DOUBLEPOST=1558682735][/DOUBLEPOST]
Кај и да е за брзо и ти ќе земеш, ако чекаш од октомври, зошто до вчера ги потпишаа тие што чекаа од август, сега би требало 9 и 10 м оваа недела да добијат потпис, па ќе видиме.
ми рече ке ми го донеси на 14/15ти пустото не ми се дочекува СЕУШТЕ МИ Е ТЕШКО ДА ПОВЕРУВАМ решив животно прашање за мене ова е еднакво на милијарда долари ЧУСТВОТО Е НЕОПИШЛИВО стравовите исчезнаа,,,,"овцата стана лав"поздрав до сите и среќноna bratmi isto mu kazaa za 30 dena ke go zeme..ma krajta tocno 19 dena cekase i toj mi mu go odnese licno doma bez da odi bratmi vo bg