- Член од
- 8 јули 2017
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 81
Обично турбо е кај тој модел
Vo pogolemite gradovi e zabraneto vleguvanje so Euro 4 i postari. Po autobanot možis da si vozisImate nesto slusnato za zabrana na dizel vo Germanija i kolku e toa oficijalno ?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Има во некои градови се забранети некои улици за дизели до еуро 5Imate nesto slusnato za zabrana na dizel vo Germanija i kolku e toa oficijalno ?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
имав сличен проблем со централното, не функционираше воопшто. Во темава ми предложија Дог Секјурити. Моето беше за шкода, ако другите имаат подобар предлог за мерцедес, нека предложат.Ми треба препорака за мајстор за следниов проблем со централно заклучување на Мерцедес А класа. Кога се заклучува со копчето на клучот, понекогаш централното не ги заклучува задните врати, а се случува и да не заклучи воопшто. Кога не заклучува, од кај возачката врата се слуша како брзо тропкање. До што може да е проблемот и каде да се носи колата за да се среди?
Карши Ситимол,преку Илинденска мајстор Нино.Доктор на науки за централно и аларми,башка келепур наплаќаМи треба препорака за мајстор за следниов проблем со централно заклучување на Мерцедес А класа. Кога се заклучува со копчето на клучот, понекогаш централното не ги заклучува задните врати, а се случува и да не заклучи воопшто. Кога не заклучува, од кај возачката врата се слуша како брзо тропкање. До што може да е проблемот и каде да се носи колата за да се среди?
Влезот е кај Тихо што центрира предници а се наоѓа на крајот карши моторџискиот клуб.Моторче за врата за Туран у Капиштец до кафана Фурна кај тој 3000 ден,кај овој 700 ден со ракае да сум знаел. Јес да средив ама до Усје одев, а ми било под нос![]()
Од мое искуство провери прво механичката брава (кога ќе ја отвориш вратата видлива е) дали е чиста и освежи ја со вд40. И мене ми се случи баш на двете врати или немав забележано кога заглавиле поединечно. Не велам дека и кај тебе е тоа ама не кошта ништо да провериш.Ми треба препорака за мајстор за следниов проблем со централно заклучување на Мерцедес А класа. Кога се заклучува со копчето на клучот, понекогаш централното не ги заклучува задните врати, а се случува и да не заклучи воопшто. Кога не заклучува, од кај возачката врата се слуша како брзо тропкање. До што може да е проблемот и каде да се носи колата за да се среди?
Има копии како никому не му текнако да ги донесе,кај тие што се јавив на огласи викаат по 10 души дневно се јавуваат,ги бараат многу.Утре да видам у Аутолидертешко да се најдат само капачиња
вакво нешто или е ова нешто другоПрегледај го приврзокот 209542[DOUBLEPOST=1558723219][/DOUBLEPOST]Знае ли некој каде може да се најдат капачиња за вакви бандажи?Такви како тоа у центарот на бандажот со знакот