Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
А вие тој ден да се сокриете во некоја шупа може? :rolleyes:

Со еден пријател на фб баш си пишував за ова, истиот не сака да има геј парада за неговите синови да не добијат некакви идеи, па утре да станат педери. :pos:

Секој има право на избор, не ги дискриминирам, нивен избор и навистина треба да имаат голема храброст да зачекорат во македонскиот хомофобичен простор.

А вие тој ден да се сокриете во некоја шупа може? :rolleyes:

Со еден пријател на фб баш си пишував за ова, истиот не сака да има геј парада за неговите синови да не добијат некакви идеи, па утре да станат педери. :pos:

Секој има право на избор, не ги дискриминирам, нивен избор и навистина треба да имаат голема храброст да зачекорат во македонскиот хомофобичен простор.
A kade e pravoto na izbor na zoofilite, nekrofilite itn, itn.

Stom stignal da postira na forum, mozebi treba da se prasa.
Зоофилија е парафилија и е пред хомосексуалноста тргната од регистерот на психички болести. Животни се купуваат, продаваат, колат, јадат, молзат. Дури и уживаат во сексот со луѓе.
Финтата што зоофилија не се промовира е чисто политичка, во ЛГБТ компанијата е влезена либерална левица која е многу по права на животните, Вегани и остали остали животнољубци-зоофили. Во основа тоа зборува за двојните стандарди на левицата. Не е ова тема ама треба да се знае што е вистината.

Ne znam po koj pat ova se objasnuva homesksualnosta e vzaemna soglasnost a nekrofilija i zoofilija ne e.
Зоофилија е заемна согласност, еднаш мууу е да, два пати мууу е не. Животно знае да се противи, немора тоа да се објаснува. Немате стандард тоа е проблемот.

Малку ко да избрзуваат организаторите за парада, мислам дека земјава не е спремна за тоа. Коментарите на социјалните мрежи се одвратни. Ај оние шо пцујат се поднесуваат некако, ама овие шо повикуваат на линч?
Се надевам се' ќе биде добро и без инциденти ако се одржи, и можда би присуствувал ако имам со кого.

Ne znam po koj pat ova se objasnuva homesksualnosta e vzaemna soglasnost a nekrofilija i zoofilija ne e.
Молчењето значи согласување. Следува дека зоофилијата и некрофилијата се со взаемна согласност:D:D
Немам ништо против хомосексуалците. Нека се сексаат кога сакаат, каде сакаат и колку сакаат. Ама не ми се допаѓаат нивните постојани барања, паради и сл. Против сум и за геј-браковите. Уште и деца ќе посвојуваат. Нека легнат во кревет и нека си направат дете.

Кога ќе излезат да протестираат и за тоа едни да не плаќаат 18/100 данок а други 10/100 тогаш ќе знам дека се борат против дискриминација и за еднакви права. Сега за сега тие и политичката сила зад нив и нивните подржувачи ќе ги сметам за мизерни лицемери. :P

Така така, продолжи да се смееш за овие работи и не ги читај уназад статиите што ги пуштив.
Колку и да ви звучи смешно на вас „упатените“ ова, постои голема можност да се случи кај одреден број деца.
Особено ако тие деца се оставени сами на себе и не се разговара со нив на темата.
Stom stignal da postira na forum, mozebi treba da se prasa.
А некој ќе рече дека Калиси спалила... :D

А зошто да бараш согласност од на пример свињата за да ја дупиш а имаш право без нејзина согласност да ја заколиш и да направиш од неа колбаси? Зошто ви е тешко да си признаете дека зоофилијата, некрофилијата, педофилијата, хомосексуалноста, бисексуалноста....... се се тоа дефеци во сексуалната ориентација. Не сте виновни што сте такви, како што не е виновен и некој што се родил без рака, но немојте да не убедувате дека тоа е нормална работа. Не е нормална ама морате да живеете со тој дефект.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom