ke ne potpisat zaedno inaku jas sum 1vi avg na intervju 2017I jas sum 79**/2016 na intervju 02.08.2017 a na polozitelno sum od 18.09.2018i eve cekam potpis.Pozdrav i dokolku ima promena ke pisam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke ne potpisat zaedno inaku jas sum 1vi avg na intervju 2017I jas sum 79**/2016 na intervju 02.08.2017 a na polozitelno sum od 18.09.2018i eve cekam potpis.Pozdrav i dokolku ima promena ke pisam
Jas sum 02. 2018T
Taka e . . Koga bevte na intervju ? Sin mi bese 12. 2017 ta i uste nisto
Koga bevte na intervju koj mesec 2013 i bevte li na proverka kaj vice.Decki imam edno prasanje, mi potpisa viceto i sega udostoverenieto mi e prateno za skopje ( tuka vo ambasada imam podneseno pa poradi toa) ...pa dali znae nekoj ili ima slicno iskustvo kolku vreme se ceka.
Inace na 15 maj mi potpisa a od 2013 sum so dokumenti krstenica od dedo ubav den na site
Nema potpisi uste deneska?
Zasto da nema? proslata nedela imase sekoj denИ денес ли треба да има?
Proslata nedela imase vo vtornik, sreda i petok.Zasto da nema? proslata nedela imase sekoj den
proshtavajte koj mesec sve bile na interviu i ve ime staveno na proverka ot viceto. i as sum na proverka ot viceto 26 mesec interviu ot 27.11. 2013. aku sve bile taka i vie na proverka ot viceto i vi potpusal ukaz mie dasi cekame otkazDecki imam edno prasanje, mi potpisa viceto i sega udostoverenieto mi e prateno za skopje ( tuka vo ambasada imam podneseno pa poradi toa) ...pa dali znae nekoj ili ima slicno iskustvo kolku vreme se ceka.
Inace na 15 maj mi potpisa a od 2013 sum so dokumenti krstenica od dedo ubav den na site
Da da tocno e. Aj da se nadevame od utre.Proslata nedela imase vo vtornik, sreda i petok.
Sebo da te prasam dali znaes... mu rekoa na eeden drugar od fakultet i toj e isto od prekratenite od 2015 godina i togas toj otisol vo sofija vo nekoj klub na p.kolev koga ttoj bil pretsedatel na klubot i so se regularno dokumenti baba i dedo od ohridsko tuka rodeni pred 1920 godina izvail potvrda .... mi rece oti toa bilo 2016.nie zborime za potvrdi od bugarskite zdruzenija a ne za svidetelstva na tebe prv ke ti dadat
Jas bev na intervju 25.11 2013 i uste sum na proverka kaj vice.proshtavajte koj mesec sve bile na interviu i ve ime staveno na proverka ot viceto. i as sum na proverka ot viceto 26 mesec interviu ot 27.11. 2013. aku sve bile taka i vie na proverka ot viceto i vi potpusal ukaz mie dasi cekame otkaz
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Od koga si na proverka kaj viceto ?Jas bev na intervju 25.11 2013 i uste sum na proverka kaj vice.