Пиши ми инбокс.Здраво дечки,
Викендов некој за партија тенис на терените кај Сити Мол? Има два тениски терени, бесплатни (општински): едни кај школото Петар поп Арсов, а другите кај Коменски. Временската погнозата е одлична: до 21 степен Ајде да го искористиме убавото време!
П.С левел интермидиеит
Поздрав
На старо може да најдеш добри парчиња за тие пари. Се зависи какво ниво поседуваш.Do 50€ mozam da najdam nekoj dobar reket vo skopjevo za rekreativno igranje?I kaj bi mozel da najdam.
Просечно ниво,постои некоја фирма што продава рекети на старо или кај да побарам:На старо може да најдеш добри парчиња за тие пари. Се зависи какво ниво поседуваш.
За 50 евра ке најдеш профи парчиња на старо. Пробај со МТП продаваат таму, кога си таму барај го Ивица - Панда продава тој добри зачувани рекети на старо.Просечно ниво,постои некоја фирма што продава рекети на старо или кај да побарам:
Исто мислев преку Ивица да бараш, јас му земав екстра рекет за 2500 денари. Ако ти треба број, пиши ми инбокс. Најпоследно продаваше Babolat Pure Drive wimbledon (285 грама) специјална серија, 3300 денари.Просечно ниво,постои некоја фирма што продава рекети на старо или кај да побарам:
Здраво,
Барам луѓе за спарингување, отприлика средно ниво 3.5 па нагоре.
На локации: Mондано (позади гимназија Јосип Броз), Југ, Абц и кај школо Петар Поп Арсов
За работни денови после 17Ч и преку викенди.
Возраст, пол не се битни