Tokmu taka ne e mozno da ima ukaz a da ne e opfaten nekoj od nas ili nekoj nas poznat jas licno znam 5 lugje koi cekame potpis site so razlicni dokumenti nekoi so brat nekoi so cicko, i nekoi so predok pred 1920 godina, jas licno cekam 6 meseci potpis taka da ako ima sigurno nekoj ke napise. Isto ziveam privatno so 2 posrednici redovno razgovaram i so niv, nemaat nikakvo info deka ima ili pak deka ke ima, mi velat ke cekame toa preostanuvaна форумов има 50 тина членови кој чекаат потпис и сите тие познаваат уште 3-4 други кој чекаат потпис значи се опфатени секој месец 2 години уназад кој чека ! Значи ако има промени сигурно некој ќе пише !
Verodostojna li e ovaa agencija profil da ne e nekoj fake?
Има мн пофалби па којзнаеVerodostojna li e ova agencija profil da be e nekoj fake?
Ова можда @orel100 ќе го интересира.Прегледај го приврзокот 208636eeeeeee narode zamislete na intervju kazale deka ne se bugariiiii aloooooo pa posle gi odbile ah bre ah bre ah bre lelelele celi 59 procenti od odbienite eeeeeeeeee.Ova e objaveno na sajtot na ministerstvotot za pravosudie.
Ne se fakaj za gluposti,luge gresat,mozebi nemale posrednik da im gi dade prasajnata i da gi spremi,ili ne razlikuvaat sto e drzavjanstvo a sto nacionalnost( ne se site "genialci"kako tebe,i nemaat site pari za posrednici),zgresile i ne e dobro od vas sto im se potsmevate,sram da vi e.Ова можда @orel100 ќе го интересира.
Btw, при вакви ситуации почнуваат милион шпекулации дека не поминуваат те вакви, те онакви документи, а на крајот е всушност ова - грешка на самото интервју.
Agencijata e verodostojna so 3 kancelarii vo Mk i 2 vo Bg ...Mnogu verodostojna edna od najdobrite agencii e ovaa sto posreduva.Verodostojna li e ovaa agencija profil da ne e nekoj fake?
Сто пати поверодостоен извор од сите посредници и агенции ти е Келнерот во барчето карши ДАБЧ, одиш таму за во ВЦ и без да го прашаш од каде си и за што си дојден ќе ти каже: "Што ви прават бе, до кога ќе ве за(ебаваат) за државјанство".Agencijata e verodostojna so 3 kancelarii vo Mk i 2 vo Bg ...Mnogu verodostojna edna od najdobrite agencii e ovaa sto posreduva.
A sto e rabotava so tebe, go zede pasosot a uste sedis ovde, nemozis da najdis rabota EU ili ne ti se brzaСто пати поверодостоен извор од сите посредници и агенции ти е Келнерот во барчето карши ДАБЧ, одиш таму за во ВЦ и без да го прашаш од каде си и за што си дојден ќе ти каже: "Што ви прават бе, до кога ќе ве заебаваат со државјанствата".
Ти специјално вадиш пасош за да бегаш од тука? Епа тоа е една од причините зошто не даваат. А наместо во мене, главната вина ќе ја бараш во ВМРО-БНД и здруженијата во МК затоа што тие ја посраа целата работа.A sto e rabotava so tebe, go zede pasosot a uste sedis ovde, nemozis da najdis rabota EU ili ne ti se brza
копук без животТи специјално вадиш пасош за да бегаш од тука? Епа тоа е една од причините зошто не даваат. А наместо во мене, главната вина ќе ја бараш во ВМРО-БНД и здруженијата во МК затоа што тие ја посраа целата работа.
Ајде сега соберете се 10тина души и изманипулирајте по не знам кој пат (веќе пракса ви стана) дека почнаа пак масовно да потпишуваат Укази, и не заборавајте да ме тагните мене како најголем негативец на темава, да плукате по мене и да потенцирате дека потпишаните укази се преку потврди, стриковци тетки итн.копук без живот
Nasoceno samo za adminite na forumot:Ти специјално вадиш пасош за да бегаш од тука? Епа тоа е една од причините зошто не даваат. А наместо во мене, главната вина ќе ја бараш во ВМРО-БНД и здруженијата во МК затоа што тие ја посраа целата работа.