Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
Член од
19 ноември 2018
Мислења
178
Поени од реакции
204
Никој не брани цепење чмар дома никој да не ги гледа, ама тоа правата ово оно НЕ! Наталитетот е опаднат уште бракови двоцевкаши и посвојување деца од мајка родени и да им продолжи судбината кај геј или лезбејка??? тогаш мислам дека не Северна Македонија треба Северна Кореја. Да нема лутење тоа е мое мислење и за век векови ке трубам на младите дека брак е помеѓу жена и маж КРАЈ.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Извини, вие сте тие примери за интегритет, интелигенција, дебатирање, факти итн од кои треба да учиме.
Они - не се примери за тоа.
Ја - да.[DOUBLEPOST=1555684016][/DOUBLEPOST]
Никој не брани цепење чмар дома никој да не ги гледа, ама тоа правата ово оно НЕ! Наталитетот е опаднат уште бракови двоцевкаши и посвојување деца од мајка родени и да им продолжи судбината кај геј или лезбејка??? тогаш мислам дека не Северна Македонија треба Северна Кореја. Да нема лутење тоа е мое мислење и за век векови ке трубам на младите дека брак е помеѓу жена и маж КРАЈ.
Голема работа за бракови. Бракови се ништо. Парче хартија пред државен службеник.
Венчавање е нешто друго.[DOUBLEPOST=1555684074][/DOUBLEPOST]
Aj sakam da probam seks so peder petokov odma, dajte broj nekoj
Знаеш дека ако го ебеш ти само, не се рачунаш за педер?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Наталитетот е опаднат уште бракови двоцевкаши
Така е брат, целосно те подржувам.
Кај наталитетот се повеќе и повеќе ни паѓа, овие па уште нашле да бираат да станат педери и да не прават деца и само евентуално понекогаш да посвојуваат...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Стаиле маски гнасите да не ги видат кои се :pos:[DOUBLEPOST=1555777940][/DOUBLEPOST]Wyoming School Bans Rainbow Clothing to Avoid Offending Anti-Gay Bigots
sjw's, snowflakes, libtards... за кое од овие станува збор у случајов? :pos::pos:
***Update***: The district now says everyone is misinterpreting the situation and that rainbow clothing and LGBTQ paraphernalia are NOT banned.

Ај не замарај греву наслово читачки.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
https://off.net.mk/zhivot-i-zabava/zdravje/da-se-sopre-trans-eksploatacijata-na-deca

„Конечно, клиничари решија јавно да проговорат за тоа како ранливи деца збунети околу својот сексуален идентитет, премногу лесно и премногу неодговорно се брзаат кон транзитирање и промена на полот.“

Тоа е тоа, ја она што го зборам овде со години, сега клиничари ќе го докажуваат.
@staycalm кај си ми пиленце? штета што ме игнорираш, вистината боли. уствари не те боли, тебе би те радувало ова
@Botko сине и ти противречеше на ова, дај инпут.

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
https://off.net.mk/zhivot-i-zabava/zdravje/da-se-sopre-trans-eksploatacijata-na-deca

„Конечно, клиничари решија јавно да проговорат за тоа како ранливи деца збунети околу својот сексуален идентитет, премногу лесно и премногу неодговорно се брзаат кон транзитирање и промена на полот.“

Тоа е тоа, ја она што го зборам овде со години, сега клиничари ќе го докажуваат.
@staycalm кај си ми пиленце? штета што ме игнорираш, вистината боли. уствари не те боли, тебе би те радувало ова
@Botko сине и ти противречеше на ова, дај инпут.
Ова е сосема друг муабет и благе везе нема со тоа што го зборував.

Дај, сине, прочитај убаво што пишуе и не мешај баби и жаби.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ова е сосема друг муабет и благе везе нема со тоа што го зборував.

Дај, сине, прочитај убаво што пишуе и не мешај баби и жаби.
Поентата е дека сакаат педери да не' прават од мали, да не' тераат да си играме со куклички, кога ние сакаме со колички да си играме!
^Саркастичен коментар за невербата во тоа дека околината може да ја шејпне нашата сексуалност.
Иам приметено дека сите што сте категорично против педери, длабоко у себе се плашите дека некој може да ви ја смени сексуалната ориентација и да ве „бреинвошне“. И нормално, кога верувате у тие глупости
Што мислиш дека ги тера маливе деца во избрзаниот заклучок дека треба да сменат пол?
Можеби глобалното затоплување hhhh.
Тоа што се пласираат секаде спектакуларни вести во позитивна конотација за хормонски терапии во пред тинејџерски години нема врска hhhhh.
Тоа во генот им било и така ќе го направело кад-тад hhhhh.

Иако тука зборевме повеќе за семејството, имам зборено и за LGBT пропагандата со која според произнесените ставови исто така не би требало да веруваш.
Освен ако веруваш во LGBT пропагандата а не веруваш во семејниот аспект на шејпање. Тоа би било С-К-А-Н-Д-А-Л-О-З-Н-О.

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
[projectile vomit gif]
nema be propaganda kakva propaganda ova se samo dvajca crnci ili kojznae kakov mix na izgubeni i nedefinirani licnosti so 7000 kompleksi i roditelski background na izbeglici, zabraneta ljubov i slicno, i slucajno na thumbnailot u maksimalen close up samo se lapaat
sudejki po oblekata ovie verojatno se sponzorirani da go pravat ova

Последно уредено:
S

staycalm

Гостин
Се замолуваат педерите шо одговориле "не" на анкетава а ми пишуваат пораки да си ја земаат терапијата редовно, фала!

Kajgana Shop

На врв Bottom