- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 4.156
0.32% разлика.
Не станува претседател бабата, џабе се смешка. Ќе видиме кој ќе биде нареден кандидат, веројатно на избори во комбинација со предвремени парламентарни.@Inglourious Basterd
Каков надреализам е скандирање “ВМРО-ДПМНЕ“ и Гордана како се смешка во прес-центарот.
Нема шанси тие да бидат оваа година, најрано јануари наредната.Не станува претседател бабата, џабе се смешка. Ќе видиме кој ќе биде нареден кандидат, веројатно на избори во комбинација со предвремени парламентарни.
Па за 6 месеци од сега ќе мора нови претседателски, а после вечерашниов дебакл, не сум сигурен дека ДУИ ќе сака уште долго да се дружи со СДСМ.Нема шанси тие да бидат оваа година, најрано јануари наредната.
Јеееее предвремени и јас сум за тоаНе станува претседател бабата, џабе се смешка. Ќе видиме кој ќе биде нареден кандидат, веројатно на избори во комбинација со предвремени парламентарни.
Абе каков интелект, какво право, каква држава. Се е ова бизнис, се е за пари. Народни пари.Гога Дрога зборува за тоа дека нема правда во државата, претставувајќи ја партијата ВМРО ДПМНЕ којашто симболизира што значи тоа криминал и невладеење на правото. Се гледа дека и професорската фела што треба да е интелектуална, за доволна сума на пари и желба за власт миже на се'.