kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
смрдат! а за бричено, секоја може да има бричено НЕЛИ?
Кажи нешто повеќе за ова, баш ме интересира.нема да верувате само што си мислат за нас, на што ги учат само.
Ела при нас и носи сас камионета в Софија.Убави са албанките
Не Македонец, туку Каур. Они ќе ја дадат ќерката на Македонец Муслиман, ама нема да ја дадат на Албанец каур.зошто??? оти ако татко и ако дознај ќе ме гаџа со зоља... сепак татковците нивни и браќата се многу против нивната ќерка или сестра да има дечко македонец
така и мислевНе Македонец, туку Каур. Они ќе ја дадат ќерката на Македонец Муслиман, ама нема да ја дадат на Албанец каур.
Религијата нивна е суштината на проблемот.
Иди клецај додека имаш прилики и не мисли многу многу...и Балашевич во една песна вика "kad imaš mladog petla, ne daj mu da se pati.Јас имам 19 години и слабо ми иде со девојчиња, ама ќе почнам со промена и би ебел некоја Албанка ама само за секс
Нема врска, сите луѓе смрдат ако не водат хигиена ... без разлика на полот, етничката, верска или расна припадност ... не се бањај едно 10-15 дена или па цел месец па има да смрдиш на леш кој е во фаза на распаѓање ... ова важи за секое живо битие !смрдат! а за бричено, секоја може да има бричено НЕЛИ?