M
mucu
Гостин
Mene pa use mi stoi "obrazuvana prepiska" a intervju imav na 25.03.2019, a na decko so bil 27.03.2019 mu e veke od pred nedela dena "zadolzitelna". Nikakov red nemaat.
Odnesi i toa povrzana so izvodi znaci i izvodite zaedno so potvrdata prevedeni i legaliziraniVaka da prasam nesto, malku ke bide poopsirno izvinete, samo zaradi po precizno sfakjanje.
Dali e potrebno da podnesam potvrda od bugarskiot klub od strumica, bidekji se povekje chitam deka mnozinstvoto od vas imaat izvadeno i prateno.
Jas ja imam izvadeno, no ja nemam podneseno, zatoa sto do sega celata procedura mi tecese regularno, bez nikakva dopolnitelna proverka.
Koga se slusnav so posreduvacot, toj mi kazha deka nema potreba za dopolnitelni dokumenti, se dodeka ne bidat pobarani.
Sto mislite dali treba da go poslusam ili sepak da gi nosam?
Zaboraviv da napomenam deka chekam na ukaz.
s sum isto kako tebe a sum so dokument samo od tetka ... se na prvo pominav. I jas go prasav mojot posrednik mi kaza deka sega ili ke dobijam ukaz ili ne deka ne mozi da se nosat dopolnitelni dokumenti. Ama koj gi znae so moze da bide.Vaka da prasam nesto, malku ke bide poopsirno izvinete, samo zaradi po precizno sfakjanje.
Dali e potrebno da podnesam potvrda od bugarskiot klub od strumica, bidekji se povekje chitam deka mnozinstvoto od vas imaat izvadeno i prateno.
Jas ja imam izvadeno, no ja nemam podneseno, zatoa sto do sega celata procedura mi tecese regularno, bez nikakva dopolnitelna proverka.
Koga se slusnav so posreduvacot, toj mi kazha deka nema potreba za dopolnitelni dokumenti, se dodeka ne bidat pobarani.
Sto mislite dali treba da go poslusam ili sepak da gi nosam?
Zaboraviv da napomenam deka chekam na ukaz.
Бугарските фашисти!? Па ти ги молиш тие "фашисти" да ти дадат државјанство и ги лажеш како циган. Си се лигавел таму на интервјуто дека си благонадежен б'лгарин и дека ќе живееш и работиш во мајка балгарија и сега бугарите се фашисти.Sekako deka mozes! A uste poloso sto lugje skoro godina vreme se na polozitelno! I 10tina dena nema potpis, se izzivuvaat bugarskite fasisti nad nemokjnoto makedonsko naselenie.
Sekako deka mozes! A uste poloso sto lugje skoro godina vreme se na polozitelno! I 10tina dena nema potpis, se izzivuvaat bugarskite fasisti nad nemokjnoto makedonsko naselenie.
Eveja Cucava Bruhinda se javi koj ja barase najpozitivnio clen na forumov, nedostigase dragaБугарските фашисти!? Па ти ги молиш тие "фашисти" да ти дадат државјанство и ги лажеш како циган. Си се лигавел таму на интервјуто дека си благонадежен б'лгарин и дека ќе живееш и работиш во мајка балгарија и сега бугарите се фашисти.
Таквите како тебе дај боже никогаш да не добијат државјанство, а ако имаат да им се одземе. Па затоа не даваат и на тие кои навистина заслужиле, а ти удирај се во гради дека си антички македонец со б'лгарски произход
Пффф...Бугарските фашисти!? Па ти ги молиш тие "фашисти" да ти дадат државјанство и ги лажеш како циган. Си се лигавел таму на интервјуто дека си благонадежен б'лгарин и дека ќе живееш и работиш во мајка балгарија и сега бугарите се фашисти.
Таквите како тебе дај боже никогаш да не добијат државјанство, а ако имаат да им се одземе. Па затоа не даваат и на тие кои навистина заслужиле, а ти удирај се во гради дека си антички македонец со б'лгарски произход
Drugar kade brzas tek si zapocnal minimum treba da cekas 1g I 2meseca da dojdes do statusot posle zadolzitelno usaglosuvanje ili po nase proverki od nivnite sluzbiMene pa use mi stoi "obrazuvana prepiska" a intervju imav na 25.03.2019, a na decko so bil 27.03.2019 mu e veke od pred nedela dena "zadolzitelna". Nikakov red nemaat.
Небитен си како enter од десната страна на тастатуратаБугарските фашисти!? Па ти ги молиш тие "фашисти" да ти дадат државјанство и ги лажеш како циган. Си се лигавел таму на интервјуто дека си благонадежен б'лгарин и дека ќе живееш и работиш во мајка балгарија и сега бугарите се фашисти.
De bre luge na sekoja strana po dva pati nekoj prasuva kolku vreme seceka za odredena procedura.Decki kolku vreme se ceka ovaja proverka
Проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија ?
Gi mrzi da procitaat.De bre luge na sekoja strana po dva pati nekoj prasuva kolku vreme seceka za odredena procedura.