Jas sum 8**/2016 tuka sme so razlika nedela dena ti si pred mene kr bideeIsto sum i jas, bas istite dati na intervju, dopolnitelna, finalna, polozitelno, uste cekam potpis.
Jas sum 8**/2016 tuka sme so razlika nedela dena ti si pred mene kr bideeIsto sum i jas, bas istite dati na intervju, dopolnitelna, finalna, polozitelno, uste cekam potpis.
Ova ti se pojavuva koga ke napravis greska vo vnesuvanjeto na podatocite ili vo brojkite ili vo pasvordot.Dali nekoj znae zosto pri proverka mi go pojavi ova
aj prasaj go izvorot dali ima info nie sto sme za potpis 2 meseci koga da se nadevame, za kolku vreme ke dojdeme na red?Vo prethodnite nedeli imase dosta potpisani ukazi, i na luge koi pojma nemaat deka postoi forumot.
Mi rekoa deka vo narednite tri nedeli ke ima dosta potpisani ukazi.
Izvorot go smetam za mnogu tocen ostanuva da vidime dali ke e taka.
Koga ke zavrsat so tie sto cekaat 9,8,7,6,5,4,3 togas ke dojdat na red tie sto cekaat 2 meseci potpis, ako voopsto imaat namera da zavrsat!aj prasaj go izvorot dali ima info nie sto sme za potpis 2 meseci koga da se nadevame, za kolku vreme ke dojdeme na red?
Ako vasata molba bila odobrena pred 2meseci znaci treba prvo da pominat na proverka kaj komisijata sto prodolzi so rabota uste 3 meseci i ke gi proveruva molbite od posle skandalot zaedno so onie koi se i ke bidat prateni na proverka,pa posle kako si stignala na red so polozitelnoto i ministerstvo kako redosledno ti ja ispratila prepiskata so pismo do Vice za potpis Togas ke ti potpise ili stavi na proverka ili ke dobies otkazaj prasaj go izvorot dali ima info nie sto sme za potpis 2 meseci koga da se nadevame, za kolku vreme ke dojdeme na red?
Vistina e deka ima potpisano ukazi samo nema redosled vo potpisuvanjeto.Jas sum 4810/2014 preku konzulat i uste cekam potpis,dodeka drugarce moe, koj e posle mene 54xx/2014 veke mu go potpisaja i mu go pratija vo konzulat.Ukazot mu e samo so potvrda od kaj lazar.Vo prethodnite nedeli imase dosta potpisani ukazi, i na luge koi pojma nemaat deka postoi forumot.
Mi rekoa deka vo narednite tri nedeli ke ima dosta potpisani ukazi.
Izvorot go smetam za mnogu tocen ostanuva da vidime dali ke e taka.
Koga mu potpishale na 54xx/2014?Vistina e deka ima potpisano ukazi samo nema redosled vo potpisuvanjeto.Jas sum 4810/2014 preku konzulat i uste cekam potpis,dodeka drugarce moe, koj e posle mene 54xx/2014 veke mu go potpisaja i mu go pratija vo konzulat.Ukazot mu e samo so potvrda od kaj lazar.
Od minatiot vtornik eEve eden potpisan ukaz 34.Mislam oti ovoj ukaz e ovaa nedela potpisan.Прегледај го приврзокот 207501
Proslata nedelaKoga mu potpishale na 54xx/2014?