- Член од
- 2 октомври 2018
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 271
Ne gledame. Cekame nekoj od tie clenovi koi cekaat dolgo vreme za potpis da se pofali. Jas vlegov vo 6ti mesec.Добро бр луѓе каде гледате кои се потпишани?
Ne gledame. Cekame nekoj od tie clenovi koi cekaat dolgo vreme za potpis da se pofali. Jas vlegov vo 6ti mesec.Добро бр луѓе каде гледате кои се потпишани?
ako imas srekja krajot na Juni ili Juli ..Zdravo na site,
Intervju imav na 05.06 2018 god so dokumenti preku roditel koga mozam da ocekuvam promena na zadolzitelnata proverka?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
СлабоNekoj so ukaz da se pofali denes ?
Predhodnata nedela mi se smeni mene od zadolzitelna na finalna posle 17 meseciako imas srekja krajot na Juni ili Juli ..
BTW: promeni od Zadolzitelna vo Finalna do kade sme ?
Zosto be si pisuvate molbi za izdavanje na info za prepiskata da ve informiraaat zosto tolku se bavat ili da ne my treba nekoj dokument?Na intervju na 26.03.2018 uste sum na zadolzitelna
Мене ми се смени за 13,5 месеци во финална. Но сега нема никаков ред на нештата. Порано се менуваше за 10 месеци од интервју......Na intervju 12.03.18 uste na zadolzitelna so dokumenti od roditel i brat so bg pasosi.pocnata postapka od 2016.sto mislite do koga bi traelo ova nekako ne mi e poznato bas
I jas sum isto intervju maj 2014Interview maj 2014 se uste cekam ukaz, veke 6/7 meseci
Na intervju na 26.03.2018 uste sum na zadolzitelna
Do 13 fevruar se stasani znaci nekade uste 3-4 nedeli ...Na intervju 12.03.18 uste na zadolzitelna so dokumenti od roditel i brat so bg pasosi.pocnata postapka od 2016.sto mislite do koga bi traelo ova nekako ne mi e poznato bas