Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pa to sutamo u taj salez malez stavljeni dodaci kako treba ad izgleda jedna lista sa validan user pas i sa mac i nista vise
a vi sami si pravite combo liste ili mac adrese ali treba ad znate za koj panel ide koj dodatak i nista vise
a do sad niko na taj nacin nije izvuko lista od xstream panel
i ona sajta gde placate po 10 dolara samo ad bi nasli nesto isti princip radi kao i salezi
ali ako imate puno para i zivce vi uplacajte svaki mesec da se neki silibajzer puni pare a vi sa nervoze:)

znaci panel ko panel svaki koristi stb i taj mac mora od nekud da ga povuce sa neka komanda za ad radi na stb a koja je ta komanda i kako izgleda to nemogu vam rec jel jos nisam nasao takvo nesto
a i ad nadjem opet necu vam reci u inat

Последно уредено:
Ti si nam zadnja nada za neko objasnjenje kako da dodjemo do tih validni mac adresa, pito sam puno forumasa na pp ali niko nista ili neznaju kao ni ja ili ne odgovaraju, ako zelis pomoci moze i ovdje moze i na pp. Hvala
hahaa a ti zadnje nade ,zar nisi svjestan sve sto je javno nevazi vise sta ti mislis da ovdje nema vlasnika panela restrimera najbolje nek ti nacrta kako da ovi mogu bolju zastitu uraditi i da povecaju prodaju[DOUBLEPOST=1554500303][/DOUBLEPOST]
pa to sutamo u taj salez malez stavljeni dodaci kako treba ad izgleda jedna lista sa validan user pas i sa mac i nista vise
a vi sami si pravite combo liste ili mac adrese ali treba ad znate za koj panel ide koj dodatak i nista vise
a do sad niko na taj nacin nije izvuko lista od xstream panel
i ona sajta gde placate po 10 dolara samo ad bi nasli nesto isti princip radi kao i salezi
ali ako imate puno para i zivce vi uplacajte svaki mesec da se neki silibajzer puni pare a vi sa nervoze:)
nek i ti nesto pametno kazes vrijeme je bilo

ahha pa aj sve pamertno kazem ali me niko ne slusa posto samo pisemo e to je problem a oko paneli tako i onako se razumem sta ide a sta ne i nisam onaj koi stalno skenira pravi liste user pas jel se plasim od tog vida na skeniranje opasno je po zivot meni
ako ne provedes pola dana ili jedan sat na jedna adresa
onda neznas kakve komande mozes da nadjes
koi paneli idu sa playlist
a koi sa get to treba ad znate a ne na xstream mi stavio playlist

ahha pa aj sve pamertno kazem ali me niko ne slusa posto samo pisemo e to je problem a oko paneli tako i onako se razumem sta ide a sta ne i nisam onaj koi stalno skenira pravi liste user pas jel se plasim od tog vida na skeniranje opasno je po zivot meni
ako ne provedes pola dana ili jedan sat na jedna adresa
onda neznas kakve komande mozes da nadjes
koi paneli idu sa playlist
a koi sa get to treba ad znate a ne na xstream mi stavio playlist
Priznaj da si postavio adresu panela samo da bi u log-u video sa kojim komandama pokusavaju nesto da nadju. :pos:
Inace, zastiti server nije neki problem. Dobro je sto restrimeri razumeju programiranje koliko babe razumeju instagram.

dada naravno i sad imam njihove komande i bas me briga
to se zove hajka

Pozdrav ljudi,neka preporuka za tv box...kakav je t95z plus ,ima li ga neko?
Prijatan dan svima .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom