Те сакам...

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Те сакам <внеси свое име>, те сакам со целото срце. Не знам што значи ни болка ни страв одкога те знам тебе. Сите останати чувства и емоции останаа настрана. Знам само за љубов. Љубов за тебе.Кога крајот на светот ќе дојде само едно ќе остане..мојата љубов кон тебе... итн..

Добро кога женско ќе почне вака да ви збори, како реагирате? Што и кажувате?
Не знам најверојатно треба да кажеш нешто еднакво роматично и поетично. Грешно регирам во вакви ситуации. И велам да се смири и ќе и помине.
Што мислите за проптоварувањето на вашиот бафер со вакви и слични муабети? За што служат истите. Да не направат да се наежиме и да не сакаме веќе никогаш да ја видиме девојката?

УУуу,, се наежив. Кога ке слушнам вака да зборува знам дека нешто не е во ред. Во ваква ситуација само ја барам вратата :)

Се надевам не си сериозен.

Арна си ??? дан имаш температура мори ??? немај гајле ќе ти поминит во таква ситуација, а понекогаш и ја ронам бисери

To znaci deka si pecen a se po se nekoja tebe mili te ima bagi povredeno , pa se odnesuvash vaka:) A ako e cista provokacija da obozavam da pagam na niv:)

Znaci deka devojkata epten te saka i ako ja izlazes nesto ili se skarate za nesto nema da bide bas prijatno.Pa jas ne sum mnogu romanticen taka da nema da kazam takvo nesto megutoa moze nesto da smislam za da ne bidam pa i bescuvstvitelen.

Spagam vo sentimentalnite licnosti koi pogolemiot del od svoeto sustestvuvanje i go posvetuvat na ljubovta..tokmu poradi toa vakvite zborovi(iskazani ISKRENO) koi dosega gi imam slusnato samo od edna edinstvena licnost koja uste najmnogu ja cenam,predizvikaa vo mene custvo na neizmerna sreka,pottiknata od faktot deka onoj koj najmnogu mi znaci go custvuva istoto za mene..mozebi i sum naivna poso smetam deka vakvite zborovi sekogas se iskreni,a veruvajte svesna sum deka vo poveketo slucai imaat nekoja sosema druga pozadina..
sepak,vakvite zborovi zasluzuvaat slatka nasmevka prosledena so baknez i oooogromna guska...samo jas li mislam taka be??

и јас го мислам истото,чувствата доагаат од срцето и душата ако се искрени и мислам дека јас самата би се чувствувала срекно и задоволно кога некој друг кој ми е драг би ми казал нешто што би ме исполнило.

Кога тие зборови биле изговорени во средниот век имале смисла, но до денешно време ја загубиле смислата. Потребни се дела, а не зборови. Ако многу често ги слушаме овие зборови од партнерот се работи за навика, ако ги слушаме поретко тогаш се сомневаме дека има некаква позадина. Затоа покажете дека го сакате партнерот, а зборовите оставете ги за оние што не ја познаваат љубовта.

п.с. бакнежот е измислен за да се стави крај на празните муабети.

Abe vaka da vi kazam jas nesto.Ako sakate nekogo ne cekajte,soberete hrabrost i samo napred!!!!! DROGI4KA ZA PRETSEDATEL :PPP

Моето_е_поголемо напиша:
Кога тие зборови биле изговорени во средниот век имале смисла, но до денешно време ја загубиле смислата. Потребни се дела, а не зборови. Ако многу често ги слушаме овие зборови од партнерот се работи за навика, ако ги слушаме поретко тогаш се сомневаме дека има некаква позадина. Затоа покажете дека го сакате партнерот, а зборовите оставете ги за оние што не ја познаваат љубовта.

п.с. бакнежот е измислен за да се стави крај на празните муабети.

so ona deka ljubovta treba da se pokazuva se slagam...ama mislam deka najubaviot nacin da se iskaze ljubovta se zborovite..i za ona so baknezot:se glea deka dosega go nemas pocustvuvano vistinskiot baknez,i ne go znes vistinskoto custvo na iskreniot i poln so ljubov baknez!

eci^^^ напиша:
...ama mislam deka najubaviot nacin da se iskaze ljubovta se zborovite..i za ona so baknezot:se glea deka dosega go nemas pocustvuvano vistinskiot baknez,i ne go znes vistinskoto custvo na iskreniot i poln so ljubov baknez!

Ти тоа мене ми се обраќаш?

Вистинска девојка вака не зборува освен на филм или у некоја ефтина книга. Ноу фртр коментс.- тапа.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom