M
mucu
Гостин
Jas mozam da ti preporacam mnogu dobar posrednik, epten e profesionalec covekov. Ako si zainteresiran pisi mi ke ti dadam broj.Да ми предложите некој човек за посредување? Планирам да почнам постапка овај месец.
Jas mozam da ti preporacam mnogu dobar posrednik, epten e profesionalec covekov. Ako si zainteresiran pisi mi ke ti dadam broj.Да ми предложите некој човек за посредување? Планирам да почнам постапка овај месец.
добро бе да ги прашам таквите ко тебе,вие што сте от 2013/2014,ДАЛИ имаш проберено бројчето како ти пишува во моментов,,неможи да чекаш 10 години да не ти се знае статус?!?!А бре ајде ние од 2014 што сме до кога ќе ни ги тенчат нервите? Половина од 2019 помина.
Ace pandev radovis 070326999 covek na mesto mnogu pasosi ima izvadeno posten covekДа ми предложите некој човек за посредување? Планирам да почнам постапка овај месец.
se zavisi od ksmetot i srekata lotoБи сакал да прашам има доста поупатени членови тука,официјално рокот од интервју до указ или отказ е 1год,дали некогаш е постигнат овој рок дали успеале,секогаш гледам пробиен се чека со години,
Greska si tie racunaat deka rokot e 18 meseci maximum od intervju do sovetБи сакал да прашам има доста поупатени членови тука,официјално рокот од интервју до указ или отказ е 1год,дали некогаш е постигнат овој рок дали успеале,секогаш гледам пробиен се чека со години,
nIE KO ZABORAVENI SME OD 2014А бре ајде ние од 2014 што сме до кога ќе ни ги тенчат нервите? Половина од 2019 помина.
Не сум грешка отвори правилник за добивање бугарско државјанство или слусни официјални изјави од интервју 12месеци тоа е официјален нивни став,и сега по ново као ке се обидат да го намалат на 9 месеци,јас сум свесен дека во моментов звучи како научна фантастика,но имало периоди краток коа стигнале за 1г,незнам дали 2013 тука некадеGreska si tie racunaat deka rokot e 18 meseci maximum od intervju do sovet
Jas znam kako im e vo zakonot i deka ne go pocituvaat,duri rokot treba da teci od podavajne na barajneto za drzavjanstvo a ne od intervjuto ama ne pocituvaat,tie go zemaat maximalniot rok sto e vo zakonot 18 meseci iako nesmeat taka,no komu ke se zalisНе сум грешка отвори правилник за добивање бугарско државјанство или слусни официјални изјави од интервју 12месеци тоа е официјален нивни став,и сега по ново као ке се обидат да го намалат на 9 месеци,јас сум свесен дека во моментов звучи како научна фантастика,но имало периоди краток коа стигнале за 1г,незнам дали 2013 тука некаде
I jas cekam godina i 2 nedeli za proishodot, posrednikot mi kaza ovaa ili naredna nedela ke bide gotov, a odenje na intervju posle 1 mesecВеке една година помина и сеуште не ми е излезен происходот, да не знае некој до каде се стигнати?
Druze jas vo 2016 bev na intervju ushte neam zemeno sea sum na potpis mesec ipol skoro site od 2016 ne pratija na dopolnitelna proverka zatoa sto nie veke imavme dostaveno dokumenti vo dabc t.s izvodi za povrzuvanje so predcite vrz osnova na koja barame drzavjanstvo a na intervju nemase potreba da se dostavat izvodi i od koga pominavme intervju tie togas pocnaa da baraat dopolnitelni izvodi i dokumenti za dokaz i ne stavija na dopolnitelna izgubivme godina dena cekajki i taka momentalno ukazi davat na site posle nas a nie od 2016 sme zaglaveni vo lavirintot moj sovet nosete sto poveke dokumenti originali na intervjuto za da ne cekate so godiniБи сакал да прашам има доста поупатени членови тука,официјално рокот од интервју до указ или отказ е 1год,дали некогаш е постигнат овој рок дали успеале,секогаш гледам пробиен се чека со години,
Ruse od kratovoДа ми предложите некој човек за посредување? Планирам да почнам постапка овај месец.