Мора да ги пуштат штом ги регистрирале. Кога ни самите не знаатOvie izgleda majtap si igraat so nas niti rts niti arena sport 5 izgleda ne se bas u plan da gi pustaat. Celo vreme se naskoro naskoro a nikako da gi pustat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да ги пуштат штом ги регистрирале. Кога ни самите не знаатOvie izgleda majtap si igraat so nas niti rts niti arena sport 5 izgleda ne se bas u plan da gi pustaat. Celo vreme se naskoro naskoro a nikako da gi pustat
Znaci ako ima 12 mb ( megabajti ) na bakar istata jacina ke ja ima i na optika nema da bide pojak internetot.Да кај мене во населба скоро сите се префрлени од бакар на оптика ,единствено им се задржани старите брзини односно со пакетот кој им следува.
Токму така бидејки таков паќет има ,а доколку сака поголема брзина ке треба да си земе поголем пакет и да си доплаќа ,единствено нема сецкање или намалување на брзината без разлика каков канал мислам на HD канал би гледал.Znaci ako ima 12 mb ( megabajti ) na bakar istata jacina ke ja ima i na optika nema da bide pojak internetot.
Znaci ako ima 12 mb ( megabajti ) na bakar istata jacina ke ja ima i na optika nema da bide pojak internetot.
Убав канал за деца ама штета ако стварно го тргнале од понуда. Се надевам некоја грешка е.И ,Pikaboo TV е аут од Max Tv?
Се уште се прикажува каналот кај мене PikabooИ ,Pikaboo TV е аут од Max Tv?
Го вратија вчера вечерта го немаше.Се уште се прикажува каналот кај мене Pikaboo
За интернетот ќе немаш проблем но за телевизијата ке ти треба мрежен кабел па и тој не е многу скап некаде 30 денари метар измерете колку метри од твојот рутер од телеком до неговиот тв и ке завршите работа додадете 3-4 метри плус за секој случај.Со другарче сме стан над стан, нова зграда, е сега јас имам тв и нет оптика 60/60 од телеком , имам и два уреди за тв од кои едниот ми стои така.
Дали има опција, со repeater јас да му давам него и wifi internet и телевизија, да си го делиме трошокот бе![]()
Уште нешто не ми е јасно, дали може на крајот на овој лан он да си користи свој рутер, па он ем да си има добар вифи сигнал ем да нема проблем со телевизијата?За интернетот ќе немаш проблем но за телевизијата ке ти треба мрежен кабел па и тој не е многу скап некаде 30 денари метар измерете колку метри од твојот рутер од телеком до неговиот тв и ке завршите работа додадете 3-4 метри плус за секој случај.
Неможе со истиот ЛАН кабел причината е следна излезот од твојот рутер е предвиден за ресиверот за телевизија ,на мојот рутер има 4 излези 2 излези се за телевизија 2 се за интернет не ме фаќај за збор мислам дека излезот 1и 2 се за телевизија 3 и 4 се за интернетот или обратно ,за почетокот кај мене само едниот излез порта беше за интернет па подоцна ми ја активираа и другата за да не го делам преку свич.Уште нешто не ми е јасно, дали може на крајот на овој лан он да си користи свој рутер, па он ем да си има добар вифи сигнал ем да нема проблем со телевизијата?
Да не имаат некоја забрана во нивните модеми , негде такво нешто читнав или тропам глупости?