Криминалци и криминални групи во МК

Иначе ја сум авторот на ова,заследете ме puls.podzemlja..Овие денови ќе пишувам и за други наши криминалци,да ги прославиме малку низ Балканот.. :)
Браво :)

Иначе ја сум авторот на ова,заследете ме puls.podzemlja..Овие денови ќе пишувам и за други наши криминалци,да ги прославиме малку низ Балканот.. :)
Ајде на здравје,да бидеш пославен и од Мики Црнокрак барем ...:LOL:

А “ќе” апсат за тепачка/говор на омраза / протест и сл.
Стоки.

Знаете ли нешто повеќе за фамилијата на тој што го избоде полицаецот? Знам дека речиси сите се локални кримоси,фураа стил како руски мафијаши,црни кошули,злато и сл..

А “ќе” апсат за тепачка/говор на омраза / протест и сл.
Стоки.
Кога ме прашуваа тука за криминалците на "новата" влада, што да им речеш... Нова влада стари правила :D

Знаете ли нешто повеќе за фамилијата на тој што го избоде полицаецот? Знам дека речиси сите се локални кримоси,фураа стил како руски мафијаши,црни кошули,злато и сл..
Тој татко му мислам беше кандидат за градоначалик на Петровец од сдс. Свиња дебела, уште кога ќе го видиш на фаца знаеш дека е тешка превара и криминалец, а не па градоначалик да ти биде да се грижи за потребите на граѓаните.

Како овој струшкиов .130 000 евра бааам , за возило за лична употреба:pos::tapp::ban:

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 206830
Сериозно се зборува дека Дацо е во Грција?
Не му бил другар во последно време туку конкуренција на неговата агенција за обезбедување.Не го однел во болница и немало полицајци брзо дувнал.Грчка не верувам дека е по вероватно е дека е тука во Мк некаде.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Да не го ловите чим толку дилеми кај е ,што е :):notworthy:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom