Sto e so nas nemozam da se nacudam , da ne znae nekoj ? ZATIE STO DOBIJA POTPIS SO SREKA !Intervju oktomvri 2016 sega momentalno na podpis ke si cekame
Da ne si bil na intervju 2017 ?Добро утро на сите, сабајлево ми е потпишан указ. На интервју бев на 31 Мај 2018, а на положително од Август 2018, бев со потврда од Струмица, од прадедо па се до мене поврзани со изводи, Поздрав и среќно на сите
Intervju 2018 ili 2017 (da ne si zgresil slucajno pri pisenjeto)
со среќа ! сигурно си мислел 2017 интервју, и пиши кој број на указ 32/33 или некој друг
So e cudno mozno e imat luge dobieno i za pomalku moze greska e ali ke potvrdi so screen shot
Од кој датум беше на положително?
Моја грешка на интервју бев на 31 Мај 2017, не знам точно на кој датум ми се смени во положително.. во месец август беше, Указот ми е вклучен во бр 32, со потврда издаваат... Јас, сестра ми и другар денес имавме указ, сите во ист ден на интервју и сите со исти документи: изводи од прадедо од бугарско село па се до наши изводи, преку друштвото во Струмица. Ви посакувам на сите среќа и што побрзо да ви потпишат !!Ajdeeee za arno za ubavo!!! Uste eden ukaz dobien so "toaletna hartija" KE CRKNAT DUSMANITE
Od koga si na polozitelno?2017-та ја работат. А ние од 2016-та нешо ? Слабо изгледа.
Od septemvriOd koga si na polozitelno?