- Член од
- 30 јули 2012
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 41
јас имам еден ПП со држава МКД картичката од НЛБНа амерички пејпал не може...
За која држава зборувате вие?
еден ПП со држава СЛО картичката иста од НЛБ
јас имам еден ПП со држава МКД картичката од НЛБНа амерички пејпал не може...
За која држава зборувате вие?
На двата ја имате верифицирано со код?јас имам еден ПП со држава МКД картичката од НЛБ
еден ПП со држава СЛО картичката иста од НЛБ
Словенскиот акаунт ми е 100% верифицирана.На двата ја имате верифицирано со код?
Колку јас што знам, нема такво нешто како PayPal Express акаунт.дали со словенски или кипарски пејпал можи без проблем да се повлекуваат пари на картичка од нлб или пајонир, знам порано имаше муабет дека можи да ти го банираат ако ти направат проверка и утврдат дека си од македонија. Инаку akauntot mi e pejpal ekspres
Payoneer работи.. NLB незнамКолку јас што знам, нема такво нешто како PayPal Express акаунт.
Имаш Personal и Business account. Порано имаше и Premier акаунт, нешто како измеѓу двава, но веќе го немој тој акаунт.
Она што ти го имаш е можеби PayPal Express Checkout опција за експресно плаќање со Пејпал.
А за дали може да се ваде со словенски/кипарски, нека се изјаснат тие што имаат искуство со такви пејпали![]()
a so kakvi vadis ti, so makedonski paypali?Колку јас што знам, нема такво нешто како PayPal Express акаунт.
Имаш Personal и Business account. Порано имаше и Premier акаунт, нешто како измеѓу двава, но веќе го немој тој акаунт.
Она што ти го имаш е можеби PayPal Express Checkout опција за експресно плаќање со Пејпал.
А за дали може да се ваде со словенски/кипарски, нека се изјаснат тие што имаат искуство со такви пејпали![]()
Не, не е мојот Македонски.a so kakvi vadis ti, so makedonski paypali?
mislev za klientite tvoi sto vadat pari preku tebe, kakvi im se paypalite, dali se makedonski ili slovenskiНе, не е мојот Македонски.
Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk
тоа не би знаел да ти кажам, претпоставувам на повеќето дека им се македонски заради лимитите.mislev za klientite tvoi sto vadat pari preku tebe, kakvi im se paypalite, dali se makedonski ili slovenski
cekaj malce, oti zaboravete, znaci nema vrska kakov e paypalot,me interesira mozis da izvadis preku slovenski ili neтоа не би знаел да ти кажам, претпоставувам на повеќето дека им се македонски заради лимитите.
а тоа со „словенски„ пејпали заборавете веќе, поминаа тие времиња.
тоа не би знаел да ти кажам, претпоставувам на повеќето дека им се македонски заради лимитите.
а тоа со „словенски„ пејпали заборавете веќе, поминаа тие времиња.
Со македонски paypal колку шо знам неможи да се праќа.. Само можи да се купуваmislev za klientite tvoi sto vadat pari preku tebe, kakvi im se paypalite, dali se makedonski ili slovenski
stom im pravi usluga da izvadat pari lugje sto ne mozat da izvadat, toa znaci imaat makedonski paypali ili so slovenija dodena kako drzava, ako imaja stranski paypali so stanska kartcika sami ke si vadejaСо македонски paypal колку шо знам неможи да се праќа.. Само можи да се купува