- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 894
Da li mozda neko zna koji je stalker od exe neta?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da epg mu je dobar stalno radi.Da li mozda neko zna koji je stalker od exe neta?![]()
Neznam,nisam Jos probao kako to radi...da epg mu je dobar stalno radi.
pa probaj sve kanale iz exe.net sa sa epg vurhunski rad.Neznam,nisam Jos probao kako to radi...![]()
Koje objasnjenje jbtpa jel ti vidis od kad su ljudi na forum prijavljeni registrirani i za taj vremenski period nista da ne svati neko ja se onda dubogo svima izvinjavam pa i sam sebi nisu bitne liste combo skeneri edno drugo vec porte su bitne na koja se sta nalzi i kako se poedinicne porte na neka ip ponasaju u broser i nista vise e to kad savladamo ondamoze da kazemo da smo nesto naucili sami od sebe i mnogo lakse bice nam kad to gradivo savladamo a ja sma sam savladao i zato nemam problema za liste nit combo nit salezi malezi mi netyrebaju jedan tpc skener i jedna xenu dovoljne su mi i malo znanja
nama nisu bitne porte vec sama lista koja nam je poklonjena i nista vise
jel kad ta stane ima ko da da druga zasto da se opterecivamo sa skeniranjem nismo ludi
http://185.38.151.41:15001/get.php?username=Sl8M2ehCaE&password=Rhqm9kY7aF&type=m3u
http://e-sinav.yee.org.tr/media/malimars3/
pomogni sami da najdeme listi, koga veke ne davas na PP....objasni, kazi kako da dojdeme do listinedam nisto na pm sve javno da svatimo neke stvari da nije samo u tome da se trazu liste od nekoga vec da se nauci
ono zbog cega smo tu na forum a forum je iptv
ima mnogo nas sto su odavno u taj hobi biznis i jos mole za liste
tako da si znate i nemojtye me mesati sa neki tamo crow
koga uopste ne poznajem nit pa sam ga upoznao
zamislite jedan popisani exe stalker niste mogli naci a sve vam je bilo ispred oci
vi ste ga nasli ali malo njih znalokako do ono c za ad se pojavi stalker