Како тоа?пробај со ethernet
Како тоа?пробај со ethernet
Тоа во превод значи да го поврзиш телевизорот со рутерот преку мрежен кабел - се разбира, доколку телевизорот воопшто има мрежна порта, бидејќи во спротивно таквото жично поврзување е неизводливо на таков телевизор.Како тоа?
Цел реон сте пукнати на една јавна (нат мрежа) ип адреса. Испратени се премногу requests и системите детектираат напад. Ова со Вип може да го решите само ако сте здодевни на нивниот контакт мејл и често им пријавувате за ова, и откако ќе одговорите на прашања од типот ,,А вас за што поточно ви треба интернет услугата''?Овие лудиве изгледа имаат уште нерешен проблем со ИП адресите...
Пола и више сајтови не ми ги отвора, ми бара чептча дека не сум бот...
Пробав на лаптоп, пробав на телефон со ви-фи, неќе и неќе....
Пробав на 4г на телефон, пробав со 4г хот спотот на лаптопот, си отвора сајтовите без проблем...
Дали ваков проблем имаат и други, конкренот регион Чаир, Топанско поле?
Дали за вакво нешто може да се поднесе приговор со барање за раскинување на договор?Цел реон сте пукнати на една јавна (нат мрежа) ип адреса. Испратени се премногу requests и системите детектираат напад. Ова со Вип може да го решите само ако сте здодевни на нивниот контакт мејл и често им пријавувате за ова, и откако ќе одговорите на прашања од типот ,,А вас за што поточно ви треба интернет услугата''?
Види си Speed Test, може од loading timeout да ти е ова.Да прашам, има некој пак проблеми со интернетот на овие непрокопсаните?
Пола сајтови не ги отвора, а остатокот делумно функционални... Gif и видеа ни под разно.
Прегледај го приврзокот 206800 Прегледај го приврзокот 206801 Прегледај го приврзокот 206802
Е готови се мајке ми... Плаќам над 4 и кусур за све и сешто, сакам квалитетна услуга како кај другите оператори што е.Најверојатно глобален проблем е, не е само кај тебе..
И кај мене во последни неколку саати има оваков проблем.
Да пишав и во другата тема за ВИП,од синоќа Битола нема ни тв,фиксен и интернет.Најверојатно глобален проблем е, не е само кај тебе..
И кај мене во последни неколку саати има оваков проблем.
Другар не се возбудувај толкуЕ готови се мајке ми... Плаќам над 4 и кусур за све и сешто, сакам квалитетна услуга како кај другите оператори што е.
Јас од кога знам за луѓево, само нешто ги снаоѓа... Повеќе муабет имам правено по телефони и пораки со Вип отколку со моиве дома...Другар не се возбудувај толку
Нивни услуги имам уште од време на он.нет коа беа, до сега оваков проблем не повеќе од четири пет пати сум имал. . ништо страшно.
Само знам дека вчера неможеше ни да се надополни кредит на при пејд од кај нив.
Најверојатно е поголем проблем од што мислиме дека е.