Koja vlada so se slucuva? ne sum po politikata ima li novosti nesto?AMAN уште ова фалеше ке падне владата изгледа а таман тргна работата си реков!!!!
Koja vlada so se slucuva? ne sum po politikata ima li novosti nesto?AMAN уште ова фалеше ке падне владата изгледа а таман тргна работата си реков!!!!
Избори за пратеници на Европарламент ќе има, НЕМА да има нови парламентарни избори и нова влада.Koja vlada so se slucuva? ne sum po politikata ima li novosti nesto?
Pisi mi vo poraka ke dobies brZdravo decki nov sum na forumov.. temava e strasno aktuelna... listav no nemozhev da najdam broj od nekoj dobar posrednik. Koj bi sakal da izleze vo presred da predlozhi dobar seriozen I siguren posrednik. Ubav den na site pozdrav!!!
Ако треба да наплатат значи нашле нештоNekoj da kaze iskustvo so veliko trnovo mene mi vratijaa treba da se uplati a dali e najden neznam da kazam neka pise inbox
Dali ti baraa doplnitelni dokumenti?Проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија.
Интервју 2013 година.
Документи, преку чичко..
Има нешто? Или подобро нека ја прекинат постапката, барем да неморам да проверувам за џабе..
Vo koj status si momentalnoДа не почнаа да потпишуваат укази ?
Zdravo,Прегледај го приврзокот 206199 zdravo da li ima nekoj da kazhi ovo reshenie bugarsko dali e orginal
i kade da se proveri dali zna nekoj poshto nema pechat
dali e orginal ovo sega ali ne to me interesira so ovo i sega mozhi da se slikas za pasosh[DOUBLEPOST=1552934224][/DOUBLEPOST]Zdravo,
Nema pecat, zatoa sto e kopija od elektronski zapis, i samo da te najdat vo kompjuterska arhiva na drzavjani.
zadravo dali udstoverie bez intervju mozhe da ti dadatZdravo,
Nema pecat, zatoa sto e kopija od elektronski zapis, i samo da te najdat vo kompjuterska arhiva na drzavjani.
Neznam kako ke me svatis ama prasajnava se kako dasigo nasol ukazov na ulica pa prasuvas dali ke zemis so nego drzavjanstvo, pa da te prasam jas tebe tvoj e ukazov? Koga si podal i so kakvi dokumenti? Poslednoto prasajne ti bese dali mozelo bez intervju da mozese do 2009-10 ako nese lazam mislam, posle vovedoja i intervju da pravi sekoj aplikant.dali e orginal ovo sega ali ne to me interesira so ovo i sega mozhi da se slikas za pasosh[DOUBLEPOST=1552934224][/DOUBLEPOST]
zadravo dali udstoverie bez intervju mozhe da ti dadat