Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako stranskite kompanii ne ja reinvestiraat dobivkata...taa se odanočuva.
Vaka em investiraat vo razvoj na firmata( u stvari toa se obični trošoci).... em ne plakaat danoci
Без странски инвестиции ние сме осудени на пропаст.Само како пример, ако VW не инвестираше во Шкода од Шкода ќе останеше само Ш.Истото важи и за романска Дачија која сега е под закрила на Рено.Словачка стана пријатно место за живот само поради инвестициите од страна на КИА ,Самсунг и др.Домашно стопанство имаше едно време ама го разграбија олигарсите.Камо во текот на 90 тите фирмите да ги дадеа на странски фирми под услов да не ги испуштаат вработените.Животот кај нас ќе добиеше сосема друг тек.
Сам себе го убија со Стево.
А кога ќе видиш, па и немаа кој друг да извадат.
Далеку се од едно исто ама ајде.Мала исправка
1. Силјановска (ВМРО ДПМНЕ)
2. Пендаровски (СДСМ-ДУИ)
3. Река (АА-БЕСА)
4. Друг Кандидат
5. Неизлегување на Избори
Сметам дека поништување ливче и бојкот на избори се едно исто.
Sigurno ne se gogovaraat na makedonski, pre ja bi rekol na oralen, za toa ne Im treba razbiranje na jazikot na drugiot, stom zajko kaze deka ke razgovaraat I ke go resat problemot se znae deka ke bide resen, eden blow job i odma Ahmeti sve prifaka bez da razgovara na makedonski, opsto poznato e deka Zaev imal odlicen blow job skills, duri i najskapite kurvi mu zaviduvale na negovite oralni sposobnosti.Заев и Ахмети на кој јазик си разговараат меѓу себе? Дека нели двојазична држава сме.
Постојано на тв ги даваат како си шушкаат нешто меѓусебе, па ме интересира на кој јазик е тоа.
Заев го видовме и слушнавме дека за странски јазици е антиталент, се обрука со англискиот, Ахмети мислам нема проговорено македонски јавно, па можно ли е на македонски јазик да се договараат.