Горан Славковски?

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
Овој може слободно матер да си е*е ! Не ни требаат вакви лигуши у репрезентација ... башка дечково е толку искомплексиран што за две три години има да игра у трета белгиска лига. Ако беше добар играч ќе се покажеше во Интер или евентуално во некој Италијански второлигаш ... а да ми глуми лудило со тоа дека Хајдук била прекраса екипа кај што може да се пронајде себеси ... мислам не држи вода. Ништо небива од ова телево !

Go najavuvaa kako ogomen talent i nades.Doagase ovde i se slikase so naseto zname.Bese precekan na vladino nivo a toj ne se odzva na nieden povik na selektorite.Neznam za vas no mene deckoto mi e krajno antipaticen...Vsusnost i transferot vo Hajduk dovolno govori za kakva "dzvezda stanuva zbor"

Zaboraviv da dodadam deka za mnogu kratko vreme ke moli da igra za Makedonskata reprezentacija.Koj ke saka propalica?Vo Svedska sigurno ne,vo Hrvatska uste pomalku.Ke moli coceto...Ali znam deka nasive pak ke go priberat

Наздравје нека му е. По ова ако го викнат воопшто кај нас, треба да се обеси тој човек тоа што ке го направи.

Срамота е тоа што го направија со повикувањето на Славковски. Мангупот јавно изјави дека сака да игра за Хравтска, па кога виде дека и не е баш некој талент ајде кај нас. Е не може така, еве јавно кажувам дека доколку некогаш заигра за А-репрезентација ќе го свирам, а верувам и повеќето македонци.

Zaboraviv da dodadam deka za mnogu kratko vreme ke moli da igra za Makedonskata reprezentacija.Koj ke saka propalica?Vo Svedska sigurno ne,vo Hrvatska uste pomalku.Ke moli coceto...Ali znam deka nasive pak ke go priberat

Добар прогнозер си бил

Значи не сум згреишил:pos2::pos2:Сношти го видов горе,кај Селект и во мене си викам Славковски ли е овој или јас грешам?Ке прашав еден другар ама си викам ај де не се испезам:kesa::pos2:...Да го видам низ град ке изеде една пичка мајчина:pos2::pos2:

А од кај знаете дека изјавата не е новинарска монтажа...Еве го Славковски во Македонија, и ке игра за младата репрезентација на Македонија.

Тандем: Тричковски-Славковски

Е па ај на здравје нашиот нов репрезентативец.

Да го видиме сепак за каков играч станува збор. Можеби и ќе го биде.

Во секој случај е позитивно што игра за нас. А ако не го бива, ќе ја грее клупата. Ама нека ја грее за нас, не за некој друг.

Се појави ѕвездата а :jaj: некако ми беше ова сомнително со повредите ама ај има можност да се поправи,со Естонија сигурно ќе игра,а и Мирсад ми е ѕвер од тренер ако не го бива нема ни да го вика

океј е што се појави ама Македонија не е втора или трета опција за никој , не требаше да го викаат а и што ако игра за младите што ако му тргне и одбие за А селекцијата да игра ? друго не ми јасно во хајдук се појави тотално неподготвен , како ќе игра сега за Македонија кондициски заостанаува а и нема одиграно натпревар којзнае од кога

Добро што се одзва на прозивката..моментално може да го видите во Струмица.
Сепак лошо направи кога не се одзва на поранешните позиви од селекторите но јбг...

Денеска играа младата репрезентација на македонија до 21 година и турново.победи репрезентацијата со 2-1 .. 2 гола ги дадел аце стојков кој настапил за репрезентацијата до 21 година.
господинот славковски повторно не настапил поради некоја "повреда"

Како побогу може да биде нон стоп повреден, кога од 2005та нема саглам настап?:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom