Криминалци и криминални групи во МК

K

kicodarker

Гостин
На колега завчера во 12 на полноќ му украдоа бел џип Антара во Хром кај крофните. Доколку мислите дека има некое инфо на страна од оние стандардните „грчец мафија муабети“, зошто никој го нема ни контактирано, нека ми пише. Фала!
Па поарно и нека се радува се оттарасал. Обично опел кога ќе купат за година две максимално ги продаваат на реклама5, јунфери сеуште со по 20/30 000 километри. Кој ќе види и арамијата шо украл,срам ќе го фати и ќе го врати и то со полн резервар само да не се шири толку срамен муабет дека украл ОПЕЛ. Значи ОПЕЛ!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па поарно и нека се радува се оттарасал. Обично опел кога ќе купат за година две максимално ги продаваат на реклама5, јунфери сеуште со по 20/30 000 километри. Кој ќе види и арамијата шо украл,срам ќе го фати и ќе го врати и то со полн резервар само да не се шири толку срамен муабет дека украл ОПЕЛ. Значи ОПЕЛ!
Of topik 5 kazneni.

Член од
30 септември 2018
Мислења
37
Поени од реакции
84
На колега завчера во 12 на полноќ му украдоа бел џип Антара во Хром кај крофните. Доколку мислите дека има некое инфо на страна од оние стандардните „грчец мафија муабети“, зошто никој го нема ни контактирано, нека ми пише. Фала!
Kako prvo ne mora da znaci deka bas tie od 'grcec' mu go ukradoa kolata a vtoro ako Albancite se vmesani vo ovaa krazba tvojot drugar moze kolata samo vo Kosovo da go najde nikade drugo umre toa vreme sto kontaktirale i barale pari....

Член од
8 јануари 2013
Мислења
649
Поени од реакции
2.107
Ефче ја спомнавте, ова и е бившиот маж Оли , воедно и кумашин на Шеваљ Муареми. A2F301B7-6CED-4580-8751-5AE147228C48.jpeg 98B45A1D-7ABA-4378-89D5-E7015D4A7E8F.jpeg

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Kako prvo ne mora da znaci deka bas tie od 'grcec' mu go ukradoa kolata a vtoro ako Albancite se vmesani vo ovaa krazba tvojot drugar moze kolata samo vo Kosovo da go najde nikade drugo umre toa vreme sto kontaktirale i barale pari....
Не тврдам дека се албанци вмешани, само побарав мислење.

zxcv

tu ti tu rum tu
Член од
23 октомври 2010
Мислења
133
Поени од реакции
139

Сликано пред некој ден, во карпош 3. ме потсети на оние св.сава во србија што лепат плакати со информации за дилери и сл.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
649
Поени од реакции
2.107

Сликано пред некој ден, во карпош 3. ме потсети на оние св.сава во србија што лепат плакати со информации за дилери и сл.
А зошто самиот тој што го залепил плакатот , не го пријави лицето во полиција? Или се плаши? :LOL:

Член од
14 декември 2018
Мислења
36
Поени од реакции
27
Младо изгледа детево. Жално за него ако не излезе на време.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26

Па зарем ова е начин на превенција? Што ако некој си игра мајтап, има државни органи лицето треба да се пријави таму а не да се лепат плакати по улици

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
IMG_20190224_023302.png IMG_20190224_023328.png IMG_20190224_023354.png
Интересно... Треба да се отвори нова засебна тема за киднапирањава, веќе се повеќе од 15 здрави исчезнсти лица од нова година досега.

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Член од
25 февруари 2019
Мислења
14
Поени од реакции
46
Ziveam izvesno vreme vo Frankfurt i imam slusnato od nekoj prijatelcinja(turci, marokanci, kako i dosta naši od balkan) koj sto povekje se zapoznaeni so ovaa tema deka vo Frankfurt imalo nekoj dosta jak Makedonec koj rabotel dosta nelegalni raboti, a poseduval nekoj del vo bordelite i imal nekolku mini barovi po cel Frankfurt. Se zboruva deka imal dosta vrski so site grupi i deka bil eden taka od pomokjnite vo toj del od Germanija. Nekoj ostanat clen od bifsa Frankfurt Mafija ili nekoj sosema nov lik?

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Ziveam izvesno vreme vo Frankfurt i imam slusnato od nekoj prijatelcinja(turci, marokanci, kako i dosta naši od balkan) koj sto povekje se zapoznaeni so ovaa tema deka vo Frankfurt imalo nekoj dosta jak Makedonec koj rabotel dosta nelegalni raboti, a poseduval nekoj del vo bordelite i imal nekolku mini barovi po cel Frankfurt. Se zboruva deka imal dosta vrski so site grupi i deka bil eden taka od pomokjnite vo toj del od Germanija. Nekoj ostanat clen od bifsa Frankfurt Mafija ili nekoj sosema nov lik?
Име?

Kajgana Shop

На врв Bottom