FA & Capital One Cup

B

Beginner

Гостин
Најверојатно на Сари му била планирана измената пред пеналите ама кога го виде овој се држи за ногата па реагирал предвреме. И кепа може мислел дека заради повреда го заменува па толку се противаше сепак многу непрофисионално и на крајта се избрука заслужува да го продадат или па клупата да ја греје цела сезона. За следната да му дојде паметот. Ке му ебам ароганцијата од каде толку самодоверба гнидо гнасна.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако не беше планирана немаше да има вакви циркузи, како што пиша тру блу, не го приметив да се спрема Кабалеро затоа пишав.
Se zagrevashe Kabalero poslednite 10 minuti sigurno.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
:pos::pos::pos:
Ова со Кепа на малски фудбал од детство ме потсети, имаше еден лик нејкеше од гол да се тргнит
немоевме да го истераме, класичен нопак, али пошто негова беше топката и мораше да го трпиме тој ден ,се дури не му скува мозокот на еден го зема на клоци и го фрли во трње со си топката :pos::pos:
леле кој спомени ми ги врати ликов па и цела ја глеав баш коа се вракав од работа го пропуштив овој дел

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Ако не беше планирана немаше да има вакви циркузи, како што пиша тру блу, не го приметив да се спрема Кабалеро затоа пишав.
Да се разбереме, доаѓаш у ситуација за пенали и како опција го имаш голманот кој бранел во противничкиот тим 3 години, ги знае сите како дишат и зихер имаат еден куп тренинзи заедно, кец на десетка ситуација!
И тука некое преплатено, слабокрвно пичлеме глуми лудило! Нема оправдување!
Јас можеби сум најблиску да го оправдувам, бидејки имам сличен инцидент направено у младоста, кога сакаа да ме сменат соблеков опремата и ја фрлив, само по гаќи останав :D ама си излегов сетики. У главата ми вриеше да им е*** матер на тренерот и помошникот, ама од респект кон колегите си излегов;)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.432
Поени од реакции
25.340
Ни Сари не е гомно собрано од на улица за да го третираш така, ќе ти ебам Кепата, џуптин еден прав, уште брада не му расти фатил ќе брани пенали. Џони Синс барем бранеше едно финале против Сити и тежок пеналџија е, ептен се изнервирав ко да се работи недајбоже за мој тим, ваков блам сигурно ќе влезе во историјата на фудбалот само да видиме каков ќе биде исходот. Познавајќи ја историјата на клубот, можно е на крајот на краиштата Сари да е тој што ќе го јаде. Па и кој кур играчи и Ѕола седат пијат кафе додека овој урла, само на Вилијан кутриот мислам дека беше на клупата на лик навистина му се осеќаше стравопочит дури и страв.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ни Сари не е гомно собрано од на улица за да го третираш така, ќе ти ебам Кепата, џуптин еден прав, уште брада не му расти фатил ќе брани пенали. Џони Синс барем бранеше едно финале против Сити и тежок пеналџија е, ептен се изнервирав ко да се работи недајбоже за мој тим, ваков блам сигурно ќе влезе во историјата на фудбалот само да видиме каков ќе биде исходот. Познавајќи ја историјата на клубот, можно е на крајот на краиштата Сари да е тој што ќе го јаде. Па и кој кур играчи и Ѕола седат пијат кафе додека овој урла, само на Вилијан кутриот мислам дека беше на клупата на лик навистина му се осеќаше стравопочит дури и страв.
Не си у право, Ѕола му урлаше да излезе од игра. Луиз му пријде и му кажал ваљда дека треба да излезе. Цезар требаше капитенски да му пријде и на шпански да му каже да одјебе на клупа. Али можда не сакаа да се деконцентрираат пошто за 5 минути требаше да шутираат пенали.

Баш ќе видиме што ќе биде исходот. Сари кажал дека било недоразбирање, али можда у случајов е само подобриот човек кој сака да ја смири топката и случувањата да ги реши во соблекувална, не пред камери.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сари вика дека е недоразбирање ама читајте до крај, апла конфузен е, после додава : He and I will talk, he will have to understand, if not, we are in trouble, така нешто одеше во целост.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Сари вика дека е недоразбирање ама читајте до крај, апла конфузен е, после додава : He and I will talk, he will have to understand, if not, we are in trouble, така нешто одеше во целост.
КАко што пишав, сигурно не сакал да долева масло на огнот пред камери, ќе го реши тоа во соблекувална, не пред камера.

Kajgana Shop

На врв Bottom