- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 1.432
- Поени од реакции
- 2.543
Дечкото што го пронајдоа вчера во Нерези, го познавав лично, учевме во иста гимназија...Го викаа Горчо...Се работи за успешен, образован, нормален и многу ситуиран дечко, којшто имаше многу пријатели и тешко ми е за верување дека тој би направил самоубиство.
Некој лаже во овој случај. Или нејќат да се прави паника меѓу народот или се заташкува нешто, не знам што е работата, ама ми личи дека има поврзаност меѓу сите овие случувања...
На шпекулации не се потпирам иако ги има многу ама се прашувам дали ќе се расчистат овие случаи, народот заслужува да ја знае вистината.
Во само една недела има тројца мртви и плус еден куп исчезнати.
Се прашувам дали безбедноста на Северна Македонија е толку нарушена што тоа ќе биде уште една од многуте причини за иселување...
Некој лаже во овој случај. Или нејќат да се прави паника меѓу народот или се заташкува нешто, не знам што е работата, ама ми личи дека има поврзаност меѓу сите овие случувања...
На шпекулации не се потпирам иако ги има многу ама се прашувам дали ќе се расчистат овие случаи, народот заслужува да ја знае вистината.
Во само една недела има тројца мртви и плус еден куп исчезнати.
Се прашувам дали безбедноста на Северна Македонија е толку нарушена што тоа ќе биде уште една од многуте причини за иселување...