А зошто слават кога Мијалков има платено да го истепаат Миле? Тоа е општо познат факт.Ќе им дошепне некој на усијаните слободарски глави дека овие што денес ги слават убија 10-тина специјалци или да одложиме за утре, бар спремената прослава да не им се расипе уште непочната?
Па Васиљ пишуваше за Фокус, не знам уште дали пишува, критериумите мора од некаде да почнат да опаѓаатФокус станаа сдс курир.мк. По голема беда од овој сајт од коа се на власт неам видено.
https://fokus.mk/od-zatvorot-velat-deka-janakieski-i-ristovski-predizvikale-verbalna-raspravija-pa-bile-napadnati/
,,,,zhal,,,zhalenje,,,chuvstvo,,,relativni poimi,,,Не,само ти укажувам дека тој што нема чувство за жал е опасен и за луѓето и за животните.
Па и твоето е стереотип дека луѓето повеќе се замараат за животни отколку за други луѓе без лично да ги познаваш што прават па гледам го верглаш секаде уште од прееска.,,,,zhal,,,zhalenje,,,chuvstvo,,,relativni poimi,,,
,,,i voopshto ne e tochno deka ako nekoj nesaka kuchinja ,,nesaka i lugje,,,obichen stereotip,,,
Ма глупости во боја се ова, овие небањативе ваѓаат приказни дека миротворците од диво насеље ѓи нападнале Јанакиевски и Спироски, ама сите знаеме дека ова е приказна за да се направи дефокус од бомбите.Никаде потврда од кого биле нападнати, паѓате на инфомакс прикаски, од диво насеље некој ги тепал : )))), тие не ни знаат кој е спиро, или миле, нит па знаат како изгледаат.
Или нарачан атак или од некој што го јадел у време на дпмне па ги начекал да ги ишамара лабаво, ова сценарио дека некој од диво насеље ми е најнеуверливо, нити пак има некој пуштено некоја релевантна информација дека некој од нив ги грбачел.
Како и да е. нула е ова у споредба со она што го заслужиле и двајцата, овој па Мицко, не згазнале на мравка и миле и спиро ...![]()
, мравка може не, али врз луѓе и човечки судбини и те како газеле.
Еве, да речеме дека од диво насеље некој искривен ги претепал .... и ?Ма глупости во боја се ова, овие небањативе ваѓаат приказни дека миротворците од диво насеље ѓи нападнале Јанакиевски и Спироски, ама сите знаеме дека ова е приказна за да се направи дефокус од бомбите.
,,,da vo pravo si,,,stereotip koj e vistinitost na toa tvrdenje,,,Па и твоето е стереотип дека луѓето повеќе се замараат за животни отколку за други луѓе без лично да ги познаваш што прават па гледам го верглаш секаде уште од прееска.
Чекај малку бе човек,ако те гризне куче ке одиш да фрлаш отрови по тревници во знак на одмазда?Зар мислиш дека некој оправдува да бидеш гризнат од куче и тоа го подржува? Сите што имаат барем 5грама мозок сфаќаат дека сите се залагаат да се тргнат кучињата од улиците,само пристапот е различен.Па интелегенцијата не прави да бидеме различни од животните.,,,,zhal,,,zhalenje,,,chuvstvo,,,relativni poimi,,,
,,,i voopshto ne e tochno deka ako nekoj nesaka kuchinja ,,nesaka i lugje,,,obichen stereotip,,,
,,,opasnost po kuchinja i opasnost po lugje,,,daj ti se molam,,,
,,,imash li vo zhivo viden chovek iskasan od kuche,,,Чекај малку бе човек,ако те гризне куче ке одиш да фрлаш отрови по тревници во знак на одмазда?Зар мислиш дека некој оправдува да бидеш гризнат од куче и тоа го подржува? Сите што имаат барем 5грама мозок сфаќаат дека сите се залагаат да се тргнат кучињата од улиците,само пристапот е различен.Па интелегенцијата не прави да бидеме различни од животните.
Да.Кажи ми ти како доктор по професија,дали подржуваш да се фрлаат отрови по улици?,,,imash li vo zhivo viden chovek iskasan od kuche,,,
Те замолувам најчовечки, немој да си земаш за слобода мене да ме коментираш што јас имам направено на тема болни деца и беспомошни фамилии. Имам посебна слабост кон лица кои не можат да се одбранат - жени кои трпат насилство, деца на кои им требаат операции како и кучиња кои трпат психопати така што последна опомена ти е да ме гаѓаш на таа точка.,,,da vo pravo si,,,stereotip koj e vistinitost na toa tvrdenje,,,
,,,i da poznavam de takvi lugje i tochno znam shto pravat,,,trolaat kako i ti vo sluchajov,,,kukumjavkaat za kuchinja a nemaat ni edeno kebence donirano za nivnite slabostoechki komshii,,,
,,,seushte sme daleku od takvo pomodarstvo,,,resheni egzistencijalni problemi na lugjevo ama kuchinjata da ne ostanat pokuso,,,