И? Ти потпиша ли Јотова или чекаш?
Isti slucaj sme i jas taka ni dopolitelna ni nisto od 7 avgust cekam za potpis ili otkaz ...7401/2016.Se uste cekam od avgust 2018 mi stoi taka
И? Ти потпиша ли Јотова или чекаш?
Isti slucaj sme i jas taka ni dopolitelna ni nisto od 7 avgust cekam za potpis ili otkaz ...7401/2016.Se uste cekam od avgust 2018 mi stoi taka
Neka podnesuva na novo so dokumentot od sestra za brzo ke i zakazat intervjuZdravo,moja prijatelka odbiena pred 2 dena dokumenti proizhod zemen preku prv bratuced,posle intervju 2nedeli plus kopija pasos od sestra intervju 2017 avgust
Tie od MP nemaat ni videno deka se odneseni dopolnitelni dokumenti od sestra,nejze trebalo da i odobrat,tie go videle proishodot vrz osnova na bratuced i odbivaat,steta sto ne postoi pravo na zalba,ocigledno e previd i greskaZdravo,moja prijatelka odbiena pred 2 dena dokumenti proizhod zemen preku prv bratuced,posle intervju 2nedeli plus kopija pasos od sestra intervju 2017 avgust
Valjda isto vreme ke ne potpisat il li odbijat so kakvi dokumentiIsti slucaj sme i jas taka ni dopolitelna ni nisto od 7 avgust cekam za potpis ili otkaz ...7401/2016.
kako si pominal na intervjuto dovolen dobar odlicen nezadovolitelno otkazЗнае ли некој што документ даваат за потпис после Интервјуто во МП?
Бараат краток потпис и цело име и презиме на него.
nego zamajuvaj narodot drugar vratise nekolku strani nazad imam objaveno kaj mene e se dokumentirano a za da kazes deka e laga treba da si siguren jas nemam korist od laga imam objaveno sve javno i broj ne kao nekoj i togas i sega 135312015 pin322314CEKAL 2 MESECAAAA??????LAGAAAAAAAAA cekal najmalku edna godina za promena na status od finalna na polozitelna kako i site 9vde na forumov.Nema sansi za 2 meseca od finalna na polozitelno.Veni ce si pr3secam ako e toa vistina.NE VERUVAJTE NA LAGI.POLOSO NE BILO NIKOGAS.NIKOGAS PREMIER NE IZLEGOL DA KAZE DEKA CE ZATVARA AGENCIJA DABC.POLOSO NEMOZE DA BIDE
Е тоа никој не знае. Јас чекам 2 месеци и неколку дена.А од полозителна до добивање на указ колку?
Taka da od finalna na polozitelno[DOUBLEPOST=1550770275][/DOUBLEPOST]Sakal da kazit od finalna na polozitleno 2 meseca, odma go napadna covekov ko pari dati borcit
Tokmu takaШо е бе лага другар??? Од финална на положително се сменило, не ти кажува од задолжителна ма финална, читај поубаво, не се пали одма....
Знае ли некој што документ даваат за потпис после Интервјуто во МП?
Бараат краток потпис и цело име и презиме на него.
Може ли некој да ми каже дали е можно да сум добил отказ иако добив документ да потпишам?kako si pominal na intervjuto dovolen dobar odlicen nezadovolitelno otkaz
Може и куќата си ја продалЗнае некој да ми каже дали е можно да сум добил отказ иако добив документ да потпишам?
Нели за отказ не ти даваат ништо да потпишеш или грешам?
Може некако да се провери како сум поминал? Да не ме копка
„Образувана преписка N:5059/2019/19.02.2019 г.“
ми дава сега[DOUBLEPOST=1550771920][/DOUBLEPOST]
Знае некој да ми каже дали е можно да сум добил отказ иако добив документ да потпишам?
Нели за отказ не ти даваат ништо да потпишеш или грешам?
Може некако да се провери како сум поминал? Да не ме копка
„Образувана преписка N:5059/2019/19.02.2019 г.“
ми дава сега