Skylake
proseCUTE
- Член од
- 7 јули 2016
- Мислења
- 1.078
- Поени од реакции
- 1.712
Одбиен од совет или од Јотова?Denes oficijalno odbien.jbg.vi posakuvam se najdobro na drugite
Одбиен од совет или од Јотова?Denes oficijalno odbien.jbg.vi posakuvam se najdobro na drugite
Незнам што е нејасно сите држави одат по овој пат по директна линија со оригинал документи, Бугарија беше корумпирано пре дарежлива но тоа заврши, Значи човече и сами гледате се јавуваат членови тука кои се жалат дека се одбиени со роднини и потврди, Не лажи луѓе за џабе, Па што ако можете да доставувате документи тие прифаќаат се и сешто несмеат да ве одбијат на шалтер во софија но дали тоа што доставувате е тоа што законски се бара е друга работа, вас статусите ќе ви течат образувана задолжителна финална дополнителна и на крај кога ќе ве одбијат офф леле бугарија лоша била, не давала со чичковци а на самиот почеток според закон со чичко неможеш да добиеш државјанство, И тие што се преку директна линија со стари документи неможеш ти да почнеш процедура со стар документ како на пример дозвола за печење ракија или било кое парче хартија кај видиш превртена буква R....мора да имаш директен предок и тој предок мора да има документи издадена од државна институција со наведена националност каде сите податоци се согласуваат како тие во изводи зошто тогаш немале биометриски пасоши или лични карти сите напишани податоци мора да се во согласност и исклучок можеби се прави само за најмалку една буква или тоа од ски на ов презиме и тоа е.
Zalno mnogu zalno prijatele. Moze li da mi kazes koga bese na intervju i so.sto dokumeti bese. Dali bese na dopolnitelna? Sto dopolnitelni dokumeti odnese. Da znaeme barem na so sme drugite.Denes oficijalno odbien.jbg.vi posakuvam se najdobro na drugite
od kogo si odbien..Denes oficijalno odbien.jbg.vi posakuvam se najdobro na drugite
@Mateo2014 жалам,но дали ќе сакаш да споделиш малку повеќе ?Denes oficijalno odbien.jbg.vi posakuvam se najdobro na drugite
Vaka:prv pat za bug.pasos podnesov Juni,2015.intervju Avgust 2016.na dopolnitelna od Noemvri 2017 do Januari 2019(godina i dva meseci).Od denes oficijalno odbien.prvicno preku striko.ko me stavija na dopolnitelna odnesov od klubon od Strumica.za istava postapka,шура ми zede pred eden mesec.toj nebese na dopolnitelna ko mene.cudesija.no comment[DOUBLEPOST=1550668141][/DOUBLEPOST]С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин.@Mateo2014 жалам,но дали ќе сакаш да споделиш малку повеќе ?
Знам дека те ставија на дополнителна и дека беше првично со док од чичко,но дали однесе дополнителни документи?
Кога те вратија на финална?
Дали после финална беше одбиен од свет на граѓанство при МП?
Или помина на положително па од Јотова те одбија?
Ќе те замолам да споделиш зошто е важно да споредиме,дали почнаа во прецедателството да работат нешто или ова е се во правосудие.
Мислиш дека за толку малку време 1 месец ќе добијам одговор ?Значи дека повторно те ставиле на разгледување ,и за еден месец отприлика ќе знаеш од советот на МП дали ти одобриле или си одбиен.А после ќе чекаш од Јотова,односно Вицепрезидентот.
Да,ако погледнеш малку погоре,@martinquaresma има пишано како и се смениле статусите........Мислиш дека за толку малку време 1 месец ќе добијам одговор ?
Фала ти имаш гајба пиво кога ќе излезе пасошот и глас од мене ако се кандидираш за претседател Поздрав убав денДа,ако погледнеш малку погоре,@martinquaresma има пишано како и се смениле статусите........
Хахахахаха,само да нема забуна после положителен статус имаш уште чекање да ти потпише Јотова,а во моментов има луѓе што чекаат 9 месеци за потпис -што досега во пракса небило,да се чека толку потпис откако ќе те одобрат.Фала ти имаш гајба пиво кога ќе излезе пасошот и глас од мене ако се кандидираш за претседател Поздрав убав ден