V
Voin_Na_Konj
Гостин
Od koja pricina? Koga bilo toa?Незнам дали ги вратиле од сликање,дали ги вратиле на шалтер при подигање на указ,УГЛАВНОМ ГИ ВРАТИЛЕ
Od koja pricina? Koga bilo toa?Незнам дали ги вратиле од сликање,дали ги вратиле на шалтер при подигање на указ,УГЛАВНОМ ГИ ВРАТИЛЕ
Можат ли да те вратат од МК граница со МК пасош ,така и тоаKako be d a te vratat od slikanje normalno li e ova ja planiram koa ke mi odobrat 2-3 kafani da castam luda rabota e ova veke
Немој после само да плачеш ако си во овие 4000 (недај боже да си) да не ме сфатис погрешно несум лоша личност...
Пред 1 месец,реков дека ке ги прашам утре и ке ви кажам.Криминалци не се сигурно,постапката ја тераа преку Делчо кој важи за најдобар посредникOd koja pricina? Koga bilo toa?
Се надевам дека не е вистинска чекаме од тебе да бодеш во спротивна информација ама да биде вистинскаNe sum ni jas,zatoa go sledime statusot na internet. Koga ke imas vistinska informacija na primer ti da si vo tie 4000 luge, poveli spodeli informacija
Daj boze !!! Na site da ni potpise sto poskoro , uste utre !Се надевам дека не е вистинска чекаме од тебе да бодеш во спротивна информација ама да биде вистинска
Nema mi eden posrednik vo MK toa se samo VODACI koj gi interesira samo paricki.Osven da ti prevedat dokumenti i da ti kazat vo koja vrata da vlezes drugo ne znaat .Posrednik e da gi sedne dvete strani i da se dogovarat za problemotПред 1 месец,реков дека ке ги прашам утре и ке ви кажам.Криминалци не се сигурно,постапката ја тераа преку Делчо кој важи за најдобар посредник
https://youtu.be/-qnNKLHca38Nema mi eden posrednik vo MK toa se samo VODACI koj gi interesira samo paricki.Osven da ti prevedat dokumenti i da ti kazat vo koja vrata da vlezes drugo ne znaat .Posrednik e da gi sedne dvete strani i da se dogovarat za problemot
Тогаш не бараа роднински врски така поминуваа едни пуштаа други одбиваа сега сум со целосни документиИзвини ако можи да ми кажиш зошто те одбија?
momentalno postapkata za BG e stopirana sega ne moze da ti pomogne i najdobrioot advokat vo Sofija a ne da ti pomogne Delco od Delcevo koj po profesija e OVCARhttps://youtu.be/-qnNKLHca38
Овој е тој
20 месеци проверува во МВР ? Јас сум 20 месеци на проверка од вицепрезидентаЗакочено е кај Јотова. Потписи нема да има до почеток на март, што сте запнале.
Пишано е многу пати чека извештај од времената комисија, а и проверува повторно скеој кандидат во МВР.
Wait and see mood !
Каде го имаш доставено дополнителниот документ во МП?[DOUBLEPOST=1550607322][/DOUBLEPOST]20 месеци проверува во МВР ? Јас сум 20 месеци на проверка од вицепрезидента
Потврдите се според закон,ако си го прочитал законот знаеш,друго е што посредниците ги потплаќаа во ДАБЧ за преку редЕдно знам, им го пресекоа бизнисот со потврди.
Не јас, посредникот ми ги доставил таму во МП, пред точно 12 месециКаде го имаш доставено дополнителниот документ во МП?[DOUBLEPOST=1550607322][/DOUBLEPOST]
Потврдите се според закон,ако си го прочитал законот знаеш,друго е што посредниците ги потплаќаа во ДАБЧ за преку ред
Koj broj e toj sto e isprateno bt i jas sum 2014 36..Da ne ima nekoj so potpisan ukaz poslednibe denovi? jas cekam veke polni 4 meseci za potpis, inaku sum preku konzulat Bitola so brojce od 2014, ( a pred mene pet brojki mu e isprateno udostoverenieto vo konzulat...
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока