Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не работи таква листа,,,,во поголем број случаеви..како можи да се реши проблемо со Username Password што ми бара на секој канал?
VLCне работи таква листа,,,,во поголем број случаеви..
со кој плеер ја пушташ?
пробувај ги и со Аce Player HD
не може се да биде на тацна донесеноnesta za stb ako moze nekoj stalkel
со телеком се е можно))Поздрав на сите
Не можам да пристапам на платена листа преку телеком.
Дали некој има инфо дали прават некоја цензура
Имам инфо дека во хрватска забележана е цензура на иптв изминатиот период
Не со кабел поврзано а и на компјутер не ја отвара, на мобилен со мобилниот интернет од вип ја отвора тоа сега јави проблем пред 1 чассо телеком се е можно))
гледаш на уред ,преку кабел или бежично?
рутерот знае да драпа од телком,сум имал проблем со камера,,,,,пробај со кабел
можи и да ти е блокирана Ип..утре ќе видиш//кога менува телеком ип?Не со кабел поврзано а и на компјутер не ја отвара, на мобилен со мобилниот интернет од вип ја отвора тоа сега јави проблем пред 1 час
Ок сепак го средив го рестартирав модемот сега е ок фала за одговоритеможи и да ти е блокирана Ип..утре ќе видиш//кога менува телеком ип?
тука некаде се вртел проблемот,,рутет ,модем....од телеком е модем рутерОк сепак го средив го рестартирав модемот сега е ок фала за одговорите
Сепак пак блокира нешто сепак е од телекомтука некаде се вртел проблемот,,рутет ,модем....од телеком е модем рутер
toa e od telekom ja menja Ip adresta, a za fiksna baraat doplata od 350 denari sekoj mesec. luda rabota.ke mora da go restartiras ruterotСепак пак блокира нешто сепак е од телеком
Ип адресата неможам некако даја сменам