- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.454
- Поени од реакции
- 84.866
Па ова на Миленко е потполно во ист контекст како изјавата на Таравари дека е ова божја воља.
Знаете ли дали Тричковски Бранко одговарал за своите пишувања?Па ова на Миленко е потполно во ист контекст како изјавата на Таравари дека е ова божја воља.
LOL и Борјан Јовановски му пишал дека е ѓубре... класичен пример за му рекол зајакот на магарето имаш големи ушиЕве му го постот. Понатаму и другите постови се као демек ова било македонска пословица. Слободно прочитај и дел од коментарите. Све тоа би стрпал у затвор
Не. Туку треба сме свесни, оти после децении безбедносна ветрометина, конечно сме во НАТО.Ова е кога поразите ги претставуваш за успеси. Треба да се радуваме и честитаме дека го променивме името. Браво..
NATO ти е поважно од исконската вредност? НАТО од некои причини може да не постои „утре“, тоа е менлива работа. А мене ништо не ми значи НАТО членството посебно. Не сум против него, ама не ми значи. ЕУ е веќе друга работа. Ама, сепак, не би се продал, не би се проституирал.Не. Туку треба сме свесни, оти после децении безбедносна ветрометина, конечно сме во НАТО.
Ja те читам одамна тука. Ова другому да го кажеш.Ама, сепак, не би се продал, не би се проституирал.
Некој ќе профитира од рудницине со најголема брана за јаловина у свет, некој профитираше од договорите за спалување на европски хемиско-медицински отпад во Дрисла, али тоа се ствари кои стварно се случуваат и се случија. Не е муабет.НАТО значи само дека десетици милиони годишно ќе одат кај американците од продажба на воена опрема. А од друга страна сет воен и нуклеарен отпад ќе го носат овде. А некој овде и ќе профитира од тоа. За неколку децении овде ќе нема повеќе живот. Не дека сега има.
Како би се докажувало на Суд што сакал да каже и на што точно алудирал социопатот? Конкретно во врска со неговиот пост.Иако не ми се допаѓа нејзиното понашање, ќе бидам реален и ќе кажам дека се сложувам со тебе. А и не верувам дека имала такви намери, само е толку несмасна како секогаш, што самата си се стави во оваа каша. Од друга страна, тоа на Свињенко (со извинување кон свињите како животни) е за у затвор, како и многу пати претходно. Да не зборам за сите тие коментари кои беа за синот на пратеникот на сдсм, као демек „ГоспоТ гледал“ и слично. А гледам на Твитер имало и позабегани ликови, се надевам и за нив ќе има соодветна постапка.[DOUBLEPOST=1550244168][/DOUBLEPOST]
Еве му го постот. Понатаму и другите постови се као демек ова било македонска пословица. Слободно прочитај и дел од коментарите. Све тоа би стрпал у затвор.
Некој ќе профитира од продавање на сопствен народ по форуми...Некој ќе профитира од рудницине со најголема брана за јаловина у свет, некој профитираше од договорите за спалување на европски хемиско-медицински отпад во Дрисла, али тоа се ствари кои стварно се случуваат и се случија. Не е муабет.
Iskreno ne sum krovichar taka da so tocnost ne znam. Sekako,ne e eden post napishan vcera, povekje postovi mozhe da gi spojat zaedno za gradenje sluchaj ako dojde do toa.Како би се докажувало на Суд што сакал да каже и на што точно алудирал социопатот? Конкретно во врска со неговиот пост.
Ни кај него сметам дека нема можност за никаква проѓа на суд.Како би се докажувало на Суд што сакал да каже и на што точно алудирал социопатот? Конкретно во врска со неговиот пост.