Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Секако, за саат и пол возење треба да се мењаат два шофери.треба да има увек двајца возачи во меѓуградски автобус, возач и кондуктер, ама ретко кој го следи тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако, за саат и пол возење треба да се мењаат два шофери.треба да има увек двајца возачи во меѓуградски автобус, возач и кондуктер, ама ретко кој го следи тоа.
Инфово ми е од вработен во МВР, меѓу првите пристигнати, ако лаже и јас лажам. Се работело за личност во педесетите години од животот.

Немој жити све,у исто инфаркт плус гума пукната,а компанијата од Гостивар,град во Северна.Точно е, 50 г, инфаркт.Возачот е најмалку овде крив, многу лоша комбинација истовремено скоро се случило со гумата...![]()
I izliv i guma puknalo?Точно е, 50 г, инфаркт.Возачот е најмалку овде крив, многу лоша комбинација истовремено скоро се случило со гумата...![]()
Едно девојче што студираше со мене дознав од колеги дека е во критична состојба, трагедија у пичку матерТочно е, 50 г, инфаркт.Возачот е најмалку овде крив, многу лоша комбинација истовремено скоро се случило со гумата...![]()
преживеаните се испокршени, пепел.ДаI izliv i guma puknalo?

Во цивилизација кога има гужва една лента се ослободува во случај да не налета возило на брза помош или пожарна.Само да додадам,овие што свесно не се тргаат на амбуланти возила,се почесто ги гледам низ градов треба притвор да одат сместа
Порта влае,тој дел на Партизанска еднаш месечно не вади по тераси детонација од гума пукната од камион/автобусИ есеноска им пукна кај очната во Ѓорче Петров, како не искочи и тогаш по медиуми не знам, среќа никој не чекал на автобуската.