Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Се воведува нова услуга, услуга за прочистување на отпадни води, која ќе се наплаќа, кур во очи а ти вика сламка е :icon_lol:.

зато реков сметката че каже нај веростојно мие али ме интригира сите по својата вода ја тераат работава тои Мацко уште нее затвор има 6-8 пријави и што учекуваш друго

Согласно законските регулативи на Република Македонија донесена е одлука да го кркате до Балчак :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1549726539][/DOUBLEPOST]Банкрот другари банкрот само уште не сме свесни за тоа.
вас таму ве дерат вода. Абеце уште 2009 плаќал 600 денари само вода, без фонд, отпадни и таквијами. Инаку за пречистителни станици допрва ќе плаќаат добар дел од градовите. Што се вели, не пијајте толку :)

Последно уредено:
Чекајте малку,допрва скандали ке следат. Ке се постираат и постираат скандали а дежурните ботови како контра одговор ке објавуваат интервјуа на Груки од Будимпешта.

Последно уредено:
Чекајте малку,допрва скандали ке следат. Ке се постираат и постираат скандали а дежурните ботови како контра одговор ке објавуваат интервјуа на Груки од Будимпешта.
Исто како на пр. договорот со Бугарија што го правдаа со вадење на бугарски пасоши.

Исто како на пр. договорот со Бугарија што го правдаа со вадење на бугарски пасоши.
Или па ке пише оној од штабот дека Бранко најголема штета направил,за рудниците збор два исто ке пише и толку му треба на некојси Северџан да голтне уште една кнедла,па дури и како позитивни да ги оцени скандалите

Не само скандали, туку најверојатно, како што кажа Марик14, Грција и Бугарија ќе не бомбардираат, што е, верувам дека дури и ти ќе забележиш, пострашно од било кој скандал. :eek:

Не само скандали, туку најверојатно, како што кажа Марик14, Грција и Бугарија ќе не бомбардираат, што е, верувам дека дури и ти ќе забележиш, пострашно од било кој скандал. :eek:
Терај си ти мајтап,кога ке ти секне чекмеџето најмногу ке плачеш :D

Терај си ти мајтап,кога ке ти секне чекмеџето најмногу ке плачеш :D
Каков мајтап бе, ем државата се распадна, ем ја укинаа македонската раса. Следува бомбардирање од страна на Грција и Бугарија. Мислам дека Марик тоа убаво го предосети, тогаш го заебавав, али сега гледам дека бил у право.

Инаку, твојата грижа ме стаписа. Јас си мислев дека си обичен глуп шабан, али ти си имал и човечки особини.

Каков мајтап бе, ем државата се распадна, ем ја укинаа македонската раса. Следува бомбардирање од страна на Грција и Бугарија. Мислам дека Марик тоа убаво го предосети, тогаш го заебавав, али сега гледам дека бил у право.

Инаку, твојата грижа ме стаписа. Јас си мислев дека си обичен глуп шабан, али ти си имал и човечки особини.
Знаеш хуморов ти е речиси невидлив... Сличен како и тој пред да ти се испосерат на све за што мелеше тука.. Само верувам дека сега, за разлика од тогаш, лајната што го кркаш, ти се погорки......

Си мислел?Мислеше ти многу ама ништо,си замина Груки а ти остана истиот.

Знаеш хуморов ти е речиси невидлив... Сличен како и тој пред да ти се испосерат на све за што мелеше тука.. Само верувам дека сега, за разлика од тогаш, лајната што го кркаш, ти се погорки......
Ти јавно каа дека си земал бугарски пасош и немаш право никому да збориш за патриотизам, пошто си се посра на предците и пиша дека си Бугарин.

IQ не е задолжителен, пожелно е да се нема
Da...vo Kicevo taa tepačkata pred nekoja den beše bas za IQ. Pred nekoe vreme od albanskata gimnazija izbrkaa inzener od rabota za da napikaat vnuci i vnuki na " bitni faci".... pa inzenjerot so sin mu so " govnarski cevki" gi pretepa i direktorot i zamenikot direktor

I albancite veće nemožat da trpat nekoi raboti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom