- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
одзад си го угураи)gde sad da uguram ovi mac adresa da bi mi proradila lista moze neka pomoc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
одзад си го угураи)gde sad da uguram ovi mac adresa da bi mi proradila lista moze neka pomoc.
Uguraj tamu kaj sto ne te gree soncegde sad da uguram ovi mac adresa da bi mi proradila lista moze neka pomoc.
kad go stavim odzad nista se nedogadzja prestani da lazes ljudi kad neznas nema sta da se javljas.одзад си го угураи)
и тебе ти е омилен)))Uguraj tamu kaj sto ne te gree sonce
јел си га добро угурао?[DOUBLEPOST=1548930770][/DOUBLEPOST]kad go stavim odzad nista se nedogadzja prestani da lazes ljudi kad neznas nema sta da se javljas.
не му ли го гледаш никотto stavis u stb emu ako imas istalirano na kompjuter
a ovie sto kazuvat gde da si stavis izgleda sa pokusale pa zato i znaju
art je bio oduvek deviceMac i ti si sjebao preko hiljadu listi. TO MAJSTORE, JER TO NIKO VIŠE NEĆE GLEDATI. BEZOBRAZNI ČOVEČE.to stavis u stb emu ako imas istalirano na kompjuter
u Vlcgde sad da uguram ovi mac adresa da bi mi proradila lista moze neka pomoc.
http://mag.link-tv.net:88/stalker_portal/c/
da upravo si sta da radis kako vidis svaka obicna pedercina misli samo gde da si go stavi.to stavis u stb emu ako imas istalirano na kompjuter
u Vlc
ovo takodjer u Vlc samo.. nije Art
Isto u Vlc
Pozdrav
твојот НИК се ,,зборува..кој каде си го става)da upravo si sta da radis kako vidis svaka obicna pedercina misli samo gde da si go stavi.