Не и се малку искривени наочарите или мене така ми се гледа ?
Не и се малку искривени наочарите или мене така ми се гледа ?
Знајш дека е маж, така?
Se palam na trandzi so debeli vegji.Знајш дека е маж, така?
Знаат. Демек интересни сме е филмот )Знајш дека е маж, така?
Мислам дека си грешка. Нема да победи оваа година трансексуалец бидејќи веќе помина тоа шоу нивно. Евровизија тие многу политичка направена во задњиве години. Тоа што они сакаат да му го понудат и за кое они веќе сигурно имаат победник тоа ќе им се сервира на тацна на европјаните. Ние само учествуваме колку да се каже.од старт го имаме новиот победник освен ако не испадне друга транџа од никаде и да конкурира
Последните 2 песни искрено генерички или не, беа одлични. Студио верзијатаТамара не е лоша пејачка а и немаме ние кој знае колку пејачи па веќе почесто ќе се повторуваат на Евровизија изгледа... Ама не верувам дека ќе понуди нешто ново. Ќе пратиме пак некоја генеричка поп песна што по ништо нема да отскокнува од другите и ќе се лажеме дека сме пратиле нешто посебно.
Попрво нека пратат некоја балада па што биде нека биде. Може ќе помине некако за финале. Барем во живо нека звучи песната слично како студиската верзија. Последните две години од тоа си патевме. Имавме солидни песни кои звучеа добро на радио, ама во живо не звучеа ни приближно така. Настапите реално беа катастрофа и сами си ги уништивме шансите за успех.
Тел АвивВо кој град во Израел ќе се одржува Евросонг?
Назарет.Во кој град во Израел ќе се одржува Евросонг?