Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze kad si tako sirok sto ne podelis neku listu nama sto nemamo,bavis se samo demagogijom,predji na konkretne stvari i podeli po koju dobru listu,a kazes da ih imas na hiljade,eto uradi dobro delo!Jedna zanimljiva vijest 3 servera sta smo ovdje spominjali i reklamirali,prodaju u 1 mjesecu im pada za oko 40°%.Izgleda im se poslovni potez nije isplatio.Dolaze novi igraci jel topla rijec otvara sirom vrata,a arogantnost zatvara i ona sta si imao.[DOUBLEPOST=1547731397][/DOUBLEPOST]Decki te liste sta stavljate na forum ako nisu copi paste podijelite radije ljudima.Niste nikakvi frajeri sta postavljate tako javno.
Budite frajeri i posaljite ljudima na PM.
Mozes sa istim tokenom da gledas preko vpn - Srbija.Ako je netko voljan da mi na PM posalje token za RTS Planeta, koji ce raditi van Srbije, bio bih mu zahvalan.
Ukinuli su besplatno gledanje za korisnike van Srbije, odnosno moze, ali uz naplatu.
moze meneИмам листа со европски и екс ју канали за споделување.
Ќе ја споделам со првите пет луѓе кои ќе пишат приватна порака.
Поздрав
Druze ti imas listi koliko vidim, i od mene, a i stavljas po drugim forumima, tako da... Cisto zapazanje moje...Druze kad si tako sirok sto ne podelis neku listu nama sto nemamo,bavis se samo demagogijom,predji na konkretne stvari i podeli po koju dobru listu,a kazes da ih imas na hiljade,eto uradi dobro delo!
Svacije pravo da stavi gde sta zeliDruze ti imas listi koliko vidim, i od mene, a i stavljas po drugim forumima, tako da... Cisto zapazanje moje...
Ma gresis druze,nemam ja bas nesto koliko ti imas,doduse stavim po neku listu koju nadjem sam a niko mi nije dao,cisto da dam svoj doprinos forumu na kojem sam...Druze ti imas listi koliko vidim, i od mene, a i stavljas po drugim forumima, tako da... Cisto zapazanje moje...
Druze ti imas listi koliko vidim, i od mene, a i stavljas po drugim forumima, tako da... Cisto zapazanje moje...
Čisto moje mišljenje, ako ih već nisi hteo čuvati za sebe onda ih pošalji nekome na poruku, a to kačenje po forumima i to takmičenje ko će vise da postavi, čisto bacanje listi, zato kažem kad vidim sve to, hm koliko je ljudi samo moglo to i da gleda... ali šta sad, ljudi kače pa kače usilili, čemu to, jebeš posao ako se do kraja neće moći doći do liste, a bilo bi lepo da se gleda jel tako, e pa moje mišljenje za sve ljude, VIŠE GLEDATI, A MANJE SKENIRATI I BIĆE I TRAJAĆE.[DOUBLEPOST=1547741255][/DOUBLEPOST]NE VALJA VAM RABOTA NIKOME OD VAS.Svacije pravo da stavi gde sta zeli
Ma gresis druze,nemam ja bas nesto koliko ti imas,doduse stavim po neku listu koju nadjem sam a niko mi nije dao,cisto da dam svoj doprinos forumu na kojem sam...
Kome druze,kakva rabota,nerazumem tvoje citiranje?Čisto moje mišljenje, ako ih već nisi hteo čuvati za sebe onda ih pošalji nekome na poruku, a to kačenje po forumima i to takmičenje ko će vise da postavi, čisto bacanje listi, zato kažem kad vidim sve to, hm koliko je ljudi samo moglo to i da gleda... ali šta sad, ljudi kače pa kače usilili, čemu to, jebeš posao ako se do kraja neće moći doći do liste, a bilo bi lepo da se gleda jel tako, e pa moje mišljenje za sve ljude, VIŠE GLEDATI, A MANJE SKENIRATI I BIĆE I TRAJAĆE.[DOUBLEPOST=1547741255][/DOUBLEPOST]NE VALJA VAM RABOTA NIKOME OD VAS.
Kaze da si prevarant i da samo izkoristis ljudi za to ti ne daje nista,misli da kad stavljas nesto da to bi vredilo da treba da go das nekome a ne da stavljas na forum.Kome druze,kakva rabota,nerazumem tvoje citiranje?
Tako i tvvijet uzima 120 dolara na godinu za 170 kanala i to 8 FHD,planet sport ne racunamo.Samo kažem da ne valja to što radite. A mi konkretno mi balkan vidim da smo najgori po pitanju svega, zar nije smešno da se naši serveri štite bolje od stranih, meni je to baš komedija, a stabilnost i serveri su toliko jadni da o tome neću ni da pričam, samo se naši serveri prave pametni tj. gazde, zato kao što je rekao panelrazarač i mnogi odustaju od njih, nije niko lud da im plaća za to, budalaština. jako, jako loše su se sad rangirali...
Nikad nijednu nisam listu objavio javno, ali ni onu najgluplju, jednostavno moj princim je takav, neću ništa da uništavam, zatrebaće možda nekad nekome i ja ću je pre dati nego okačiti.Kaze da si prevarant i da samo izkoristis ljudi za to ti ne daje nista,misli da kad stavljas nesto da to bi vredilo da treba da go das nekome a ne da stavljas na forum.Zajebi ga naucil nesta i odmah stal pametan vazan .
I ona najglupljija, a to su talijani imaju sve u fhd sporta.Nikad nijednu nisam listu objavio javno, ali ni onu najgluplju, jednostavno moj princim je takav, neću ništa da uništavam, zatrebaće možda nekad nekome i ja ću je pre dati nego okačiti.