Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Dali nekoj znae do kade se stignati so izdavanje na drzavjanstvo na UKAZ sum od septemvri ?

vo pravo e jas bev na intervjuu ovaa nedela i sluzbenickaa sto mi go pravese intervjuto mi kaza deka postapkata za drzavjanstvo trae 1 godina so svoi usi slusnav
Vo vrska so toa sto ti kazala sluzbenickata vo pravo e vo toj rok ke dobies info do kade e postapkata

Последно уредено:
vo pravo e jas bev na intervjuu ovaa nedela i sluzbenickaa sto mi go pravese intervjuto mi kaza deka postapkata za drzavjanstvo trae 1 godina so svoi usi slusnav

Kolku sto znam od juli go premestija za 1 januari 2019 i ete valda e na sila stapen zakonot dase prajt intervju na samoto podavajne na dokumentite vo ministerstvo ama problem e dobivajne na proishodot koj tie neophoden za da odis i pravis intervju koj se cekat 1 god momentalno i plus taa 1 od praejne na intervju idet 2 god a mozda i pojke kako so znaeme site luge po 6 meseci sea ceket samo za potpis.

Мислам дека погрешно си сфатил или е нешто сменето бидејќи лани кога бев на интервју ми рекоа дека за 1 год од интервјуто ќе има промени во статусот и во мојот случај беше 7-8 месеци до промена на статус

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom