- Член од
- 18 април 2014
- Мислења
- 373
- Поени од реакции
- 678
Епа нема да ги имаш у Македонија де, у Северна Мкд ќе ги имаш.Моите кога би ги имал во иднина никој нема да ги тепа зошто ако имам деца не би имал деца во Македонија па да се плашам дали ако напише коментар на фејзбук кој нема да му се допадне на некој може да биде убиен на автобуска постројка.А за вашите деца не знам вие си знаете.
Што подалеку од Македонија за жал.А ти си оној вистински стереотип на власите во Македонија изгледа од кои ми е срам да се кажам дека сум Влав.Пикнат во газот на сдс и до гроб со нив.Поправи ме ако грешам.[DOUBLEPOST=1547248843][/DOUBLEPOST]Епа нема да ги имаш у Македонија де, у Северна Мкд ќе ги имаш.
А каде би имал деца инаку?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако го направат тоа за мене ќе бидат веќе светски прваци и после само една изиграна утакмица.Mоже ли Македонија да го напушти СП во ракомет?!
а приметив, Раул и Парондо носеа јакни со натпис на грбот Macedonia, ни фир ни бутур....
туку сега може некој во Холивуд или Боливуд ќе му текне да сними филм Последниот Македонец ,
нешто пандан на Последниот Мохиканец
Не е битно името јас со две раце би потпишал и да се викаме Гомнарска Македонија само да се среди она што треба да се среди.Нема што да ти објаснувам знам дека и самиот знаеш што е тоа барем мислам дека според ставовите имаме исти мислења.[DOUBLEPOST=1547249243][/DOUBLEPOST]Уште од порано се помирив со фактот дека не не бидува,кој кур ајде и да не се сменеше името? Секако 98% од народов кур го боли си гледа секој за себе нема овде патриоти.Немаше ни 300 луѓе пред собрание вкупно во овие неколку дена,а кафиќите преполни сите...
Вмровско?Не знам каде е подобро, на форумов или по улица, или па пред Собрание. Каде е најдобро да се следи плачењето вмровско, тоа ме мачи моментално.
Мицко 11 дена немојт власт да држит не 11 години.Сега ќе ги наградат со власт, и пак 11 год режим
Да, само тие плачат сега и се тресат во душите за нивното библиско име кое веќе го нема. Најинтересни ми се старите вампири, мислам дека таму ќе се префрлам да се смеам со нив, ова младиве одма се нервираат.Не е битно името јас со две раце би потпишал и да се викаме Гомнарска Македонија само да се среди она што треба да се среди.Нема што да ти објаснувам знам дека и самиот знаеш што е тоа барем мислам дека според ставовите имаме исти мислења.[DOUBLEPOST=1547249243][/DOUBLEPOST]
Вмровско?
Ако брат оди ајде да не те задржувам.Ама сепак петок е можеш некое пиче да ебнеш за промена.Не мора да е вмровка еве од твоите нека биде.Да, само тие плачат сега и се тресат во душите за нивното библиско име кое веќе го нема. Најинтересни ми се старите вампири, мислам дека таму ќе се префрлам да се смеам со нив, ова младиве одма се нервираат.
Може фетиш му е стари вмровци да го ебат.Ако брат оди ајде да не те задржувам.Ама сепак петок е можеш некое пиче да ебнеш за промена.Не мора да е вмровка еве од твоите нека биде.
Може брат може дрка на овие новиве документарците грујо шо ги праеше.Ако секој си има право на се 21 век е никого не осудувам.Може фетиш му е стари вмровци да го ебат.
Можда си во право, не се работи до гроб со кој, се работи за тоа што првпат од коа постои ФИРОМ можам да се кажам дека сум горд на нешто и не мора секој да ме корегира каде и да се движам надвор од Република Северна Македонија.Што подалеку од Македонија за жал.А ти си оној вистински стереотип на власите во Македонија изгледа од кои ми е срам да се кажам дека сум Влав.Пикнат во газот на сдс и до гроб со нив.Поправи ме ако грешам.[DOUBLEPOST=1547248843][/DOUBLEPOST]
Ако го направат тоа за мене ќе бидат веќе светски прваци и после само една изиграна утакмица.
репрезентации ќе има, ама ќе се откажат некој постари играчи... помлади таленти што не заиграле ќе си земаат други државјанства...Сега останува све да бојкитирааат, да немаме ниту една репрезентација по никој спорт.
А ако веќе сме таков мрзлив народ за протести, може и од дома да се бојкотира со милион работи.