INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
Пола СРМ се радува веќе, ливчиња за печат нема да требаат за Грција летово.
Edno vreme Zeitgeist koa ispadna site stanaa ateisti.Од пред 4-5 години кога изгледав еден огромен документарец (The Reality of Me) почнаа да ми се отвораат очите.
Почнав да размислувам за нешта за кои не сум размислувал, зошто се работите такви какви што се, начините на размислување итн.
И почнав многу да го хејтам правото. Сите тие правни процеси се толку долги, непотребни, субјективни и неправилни (оксиморон).
Сега сфаќам дека и политикава е таква. Работава ја поделија на толку многу етапи, само да може народов да си се жали и жали. А бе наеднаш бап-туп и готово. Да има еден бран на жалење. 100 страни ќе испишете за неколку саати. 3 асални поста дали прочитав.
Некој ќе рече од таквите како мене патиме. Не се сложувам.
Трошете повеќе време на продуктивност, помалку на ова.
Не дека ја не фатив да ве читам тука 1 саат без везе... но за воља на вистината бар направив OCR и монтажа денес.
Немаат доволно членство за на изборите да состават пратенички листи. 6 изборни единици х 20 кандидати= 120. А они се вкупно 10тина...Левица се спрема на следните избори да победи, пошто луѓето се разочарани од двеве парии.
ja prodadoa drzavata.....Edno vreme Zeitgeist koa ispadna site stanaa ateisti.
Taka i ti sea ne si popameten ako si gi izmil sadovite od sabajle.
знамНемаат доволно членство за на изборите да состават пратенички листи. 6 изборни единици х 20 кандидати= 120. А они се вкупно 10тина...
AJde Be naPreT dA tRgnEMe sHo iMa vrSKa koE imeE da vLeseMe u EU dEcata dA zivEaT pOdoBrOja prodadoa drzavata.....
i vmro i sds gledaat samo pari da lapaat....
sega golema albanija ke ja napravat kajidae.....
da se otselime najdobro....
more samo bomba za ovaa drzava....
А кој им дал право на тие 81 да одлучуваат?Е што сме криви ? Ние ли гласавме ?
Нема оправдувања во ова. Тоа е тоа.
близу 500 000 луѓе кој го гласаа патолошкиот лажов и идиот на последните избори(локални)А кој им дал право на тие 81 да одлучуваат?
Од таквите како тебе ете им дава правоА кој им дал право на тие 81 да одлучуваат?
Ми се допаѓа што од моите 2 поста прочита што мислам.AJde Be naPreT dA tRgnEMe sHo iMa vrSKa koE imeE da vLeseMe u EU dEcata dA zivEaT pOdoBrO
За ова, видовме кој...А кој им дал право на тие 81 да одлучуваат?
За ова, видовме кој...
Прва работа, нема такви како мене. Само јас сум.Од таквите како тебе ете им дава право
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Ептен си нездрав ама ај ,за тие шаренолики будали амеби еве пораката на ГрујоСите вие што сега плачете како дошла апокалипса и слични end of the world муабети, ќе си легнете на брашното и ама баш ништо нема да сторите.[DOUBLEPOST=1547239781][/DOUBLEPOST]
Si gleal film sho ti kazal ej ne se zamaraj, nisto od ova ne e bitno.Ми се допаѓа што од моите 2 поста прочита што мислам.
Дополнително ми се допаѓа што не ти дозволува егото да си признаеш себе си дека дискусијава е апсолутна неважна.
Берик, не глуми лудило, не си интересен...Прва работа, нема такви како мене. Само јас сум.
Стварно не знаете кој им дал право да одлучуваат?