Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kanali Albania + Kanakli Filma AL + Kanali Sporte AL + Kanali Muzike AL + Kosovare - MAKEDONIJA - Greece - Romania - Poland - MUSIC EX-YU - PINKOVI - FILMSKI 09-01-2019

CLICK HERE

Kanali ex-Yu - ALBANIA - bulgaria - Czech Republic - Greece - hungary - Poland - Romania - Russia - slovenia 09-01-2019

CLICK HERE

kanali ar-exyu-fr-ch-ru-be-de-es-pt-al-us-ca-uk-nl-pl-it-gr-ro-tr-hu-cz-alb-latino 09-01-2019

CLICK HERE

Dobro jutro svima ;)
0035.gif

aktivacija je u .txt fajlu u prilogu, iskopiraj gornje dve linije i paste-aj odmah tu dole ispod crte, ali bolji su Ti svi Lošmijevi i Salezli downloaderi, probaj malo Sentray,
aktiviro sam...mislio sam da je ovo nesto modernije,vracam se na stare skenera mada ni od njih nema neke koristi sa ovim slozenim U/P....ima jos dobri ljudi pa posalju...hvala im

Ovaj @ilijao88 je bas dobar neki covek ,svakome daje liste ama bas nikoga neodbija , nehvalim ga dabi meni dao listu jer ja imam dve dobre liste koje su mi dali drugi clanovi ovog foruma , nego samo iznosim moja zapazanja mada ima jos dosta takvih ljudi na ovom forumu
Potpisujem. Zokiniko, panelrazarač, iptviptv i ilija88 su svijetli primjeri ljudi koji su spremni pomoći. Svaka im čast;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom