P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nista ovde nema ili ja bas nista neznam
Ima "Free Trial 1 Hour.ALL"!nista ovde nema ili ja bas nista neznam
Čiko to mu dodje prosto mleko? Još Perije imaš sad kao Poglavica?
Sta je ovo covjece!?Garant ovi Kinezi sa "Tamne strane njeseca" nesto "vjezbaju"!!!Hau jes no![]()
Sta tebe muci momak prodaja aaČiko to mu dodje prosto mleko? Još Perije imaš sad kao Poglavica?
Koliko konekcije si odobrio?
Ipak hvala I ako na Kašičicu ili je Viljuška![]()
Zna on i te kako sta je okacio , sto mislite da je neko ko ima panel tako opasan lik ( najebe majke ) koji prostakluk ! Evo nek se svaki vlasnik potpise imenom i prezimenom, ja ako imadnem nesto od tog panela objavit cu sa svojim imenom i prezimenom (stvarno se nebojim)pa da vidim sta ce se desit ?Kolko ste svi ovde glupi boze sačuvaj i sakloni covek okaci panel i pri tom uopšte nezna šta je okačio ni čije je okačio a taj kad te nadje ti se najebe majke![]()
Ne ti ces me ucit sta je to kakav vrazi panel to ti za reselere ili dupelisce buduce ne lupetajte gluposti jos se niste nacicali dostaKolko ste svi ovde glupi boze sačuvaj i sakloni covek okaci panel i pri tom uopšte nezna šta je okačio ni čije je okačio a taj kad te nadje ti se najebe majke![]()