Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima i gorih.Daje test na 3 sata i svaki kanal mozes gledati samo 4 min.Neverovatno najbolje 5 min otvoriš listu zatvoriš i dosta eee svaka čast hehehe
Ne znam jeli novogodišnja šala
Хехехе...Има едни "наши" даваат тест 24h за 100 ден (стотче)...Значи има лига шампиони си платиш "стотче" и уживаш .Ima i gorih.Daje test na 3 sata i svaki kanal mozes gledati samo 4 min.
Meni 10 sek dostaIma i gorih.Daje test na 3 sata i svaki kanal mozes gledati samo 4 min.
Nista ti ne brini prijatelju ja sam cio prvi mjesec na godisnjem izreklamirat cemo ih mi po duz i popreku sad hahahah samo dugmici ce im ostat u februaru hiihhiihHeh...., zalosna je cinjenica da se niti jedan od "nasih provajdera" nije sjetio u ovo blagdansko doba staviti jednu pisljivu listu sa par konekcija za ljude koji nemaju sta gledati, ako nista kao reklamni stos, mozda bi je neko poslije i kupio.
Uz casne izuzetke, luc+luc prosli uskrs i saso ovu i proslu novu godinu, nisu se bas nesto iskazali.
Doduse, ovo je moj osobni stav po pitanju toga, ne znaci da sam u pravu.
Test se znae zosto se zima.Ako padneme na toa nivo so test lista da se gleda nesto....znaci ne sme za ovaa tematika.Хехехе...Има едни "наши" даваат тест 24h за 100 ден (стотче)...Значи има лига шампиони си платиш "стотче" и уживаш .![]()
Е, така јет !Test se znae zosto se zima.Ako padneme na toa nivo so test lista da se gleda nesto....znaci ne sme za ovaa tematika.